Popsitörlővel kell tisztába tenni a baba popsiját?
Figyelt kérdés
Reklámokban ezt látom,de nekem anyukám azt mondta,hogy langyos textilpelenkával kell tisztába tenni a popsit,és,hogy a popsitörlőt csak akkor használjuk ha vásárolni megyünk pl és gyorsan tisztába kell tenni.Igaz ez??Légyszi segítsetek!!!Köszi.30Hkm
A textilpelus is jó, meg a popsitörlő is. Anyukád azért mondja mert akkor még nem volt ilyen:-)vagy marha drága volt. Szóval nyugodtan válaszd ki, hogy Te melyiket pártolod és azt használd. A bolti popsitörlők praktikusabbak, és gyorsak:-)
2011. máj. 26. 06:54
2/15 anonim válasza:
Az én védőnőm közölte, hogy jobban örülnek annak, ha ki/lemosom a gyerek seggét minden alkalommal.
Popsitörlőt meg egyáltalán ne használjak.
Meghallgattam, de attól még popsitörlőt fogok használni.
2011. máj. 26. 07:00
3/15 anonim válasza:
Prsze lehet langyos vizes pelusal is,de törlökendö praktikusabb,gyorsabb,eldobható....Mink csak popsitörlöt használunk....
2011. máj. 26. 07:01
4/15 anonim válasza:
Valóban gyorsabb és praktikusabb a törlőkendő,de az vegyszert tartalmaz. Ezért jobb,ha csak tisztavízzel mossák le a baba popsiját. Igaza van annak a védőnőnek.
2011. máj. 26. 07:08
5/15 anonim válasza:
Popsitörlőt használtunk.Anyukád azért mondhatta ezt mert régen az eldobható pelust is csak utazáshoz használták.
Akkor a pelusokkal kimosták naponta ezeket a kis pelusokat amivel a baba fenekét letörölték,de most csak emiatt nem fogsz egy mosást inditani sztem.
2011. máj. 26. 07:09
6/15 anonim válasza:
én használok a fiamnak popsitörlőt,de amikor kakál,legtöbbször lemosom a csap alatt a mai napig(21 hónapos).megfigyeltem,hogy ha letörlöm,akkor érzik a fenekén a kaka szag,ha megmosom,jó illatú.ha sietek,akkor előfordul,hogy csak letörlöm,de jobba szeretem lemosni.nedves textilpelenkát tuti nem használnék,nem mosnám még azt is.vagy popsitörlő vagy gyors lemosás
2011. máj. 26. 07:17
7/15 anonim válasza:
Én is gondoltam már rá, hogy olcsóbb a pelenkás törölgetés. Aztán jobban átrágtam és nem feltételül az. Na, meg macerás. Bevizezem a pelust, mire kicsomagolom a gyereket, addigra kihűl a vizes pelenka. A hidegre üvölt a fiam, és körbepisili a szobát.
A textilpelusokat együtt szoktam mosni a ruháival, de ha kakás lesz, azt külön kell áztatni, vagy rögtön kisikálni a foltokat. Ezeket nem tenném be a többi ruhája mellé. Jobban kell öblíteni, hogy ne maradjon benne flóraszept v. valami más fehérítő. Külön elindítani pedig egy 90 fokos progit pár textilpelenkáért, minden szempontból pocsékolás.
Van olyan nap, hogy a fiam 3-4 szer is kakál, az annyi textilpelenka, hiszen amivel egyszer már töröltem és foltos, nem használnám újra.
Marad a popsitörlő.
2011. máj. 26. 07:40
8/15 anonim válasza:
Egyértelműen popsitörlő.
Nem akarom anyukádat megbántani, de ez már a 21. század. :) Ha a vívmányait ebben nem használjuk ki, akkor miben? Az idő egyébként is pénz.
2011. máj. 26. 07:43
9/15 anonim válasza:
Popsitörlő!!!HA kaka van, lemosom a kiscseppem fenekét. Van egy kis műanyag edény,amiben víz van, ez ott van a pelenkázó mellett. Ha kakilt, viszek langyos vizet, vattapamacs és szépen lemosom. Én szerencsétlen vagyok, nem tudnám csap alatt lemosni, a 6 hónapos 8 kg-os icánka ficánka kicsikémet!
2011. máj. 26. 07:51
10/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Szerintem mindkettőt fogom alkalmazni.Kakinál a vizecske,pisinél pedig a törlő.De ez még messzebb van kicsit:).A vízbe tesztek esetleg tusfürdőt?Szabad?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!