Akinek a pici babája CSAK szopizik? .
Mennyi időnként,mennyit kb?Ő kéri?A vízet,teát egyálltalán nem fogadja el?
Nem tudom mi tévő legyek :( 3 hónapos babám nem akar elfogadni semmilyen folyadékot.Igaziból a cicit se ő kéri,én kínálgatom max 2 óránként,de alíg akar szopizni.Most megint méregetem is,mert tiszta ideg vagyok.Féltem,nehogy kiszáradjon vagy valami baja legyen.Tegnap este 50-el feküdt le 9órakor és 5-kor már én keltettem,mert mondom ezt nem hiszem el,hogy nem szomjas...mégha nem is éhes.Mit csinálljak vele?Nem lesz baja?
Pisi is alíg van.Napi 1x cserélek pelust....viszont iszonyúan izzad szegényke.
Ne haragudj, első vagyok, és segíteni akartam, nem tudom, miért kell azzal bunkónak lenni, aki segíteni akar. Elvégre te kérdeztél. De te is tudod, hogy a kiszáradás, főleg az 1 pisis pelus nem vezet jóra. Én felhívnám a gyerekorvost, és megkérdezném az ő véleményét, úgyis az a mérvadó, nem amit 20 másik ember mond, főleg úgy, hogy semmi felelősség nincs rajtuk, és amíg a tanácsaikkal próbálkozol, addig kiszárad a gyerek.
A lehető legjobb legjobb megoldást ajánlottam, de akkor biztos rossz anya vagyok, hogy veszély esetén én a gyerekorvost kérdezném.
orvosi kérdésekben sose tegyél fel itt kérdést mert egyrészt nem orvosok ülnek általában a gép előtt, másrészt látatlanban elég nehéz megmondani és komolyan, én írok bármit akkor úgy lesz?
szerintem vidd be a kórházba. 1 pisis pelus az már nagyon kevés, napi 4nek meg kéne lennie, én indulnék máris...
a másik a cumisüveg, lehet azzal van a baj. enyém csak a mam cumit fogadta el, annak kicsi lapos a szívókája.
a nurofenes szirup pipettájával is tudod itatni, felszívod vele a vizet és a szájába nyomod. ha egész hátra akkor választása sincs, kénytelen lenyelni, kiskanállal is próbálhatod, sima fecskendővel, na meg pohárból.
A mi kislányunk 11 hónapos korában került be kórházba, igaz más miatt, de mondták, hogy ki van száradva. Ő is keveset ivott, vizet meg szinte egyáltalán nem. A bébi gyümölcsitalokat itta szívesen. Csak ezek elég drágák ahhoz hogy állandóan ezt igya, és ekkor találtuk a Milupa csecsemőteákat, ami por állagú és vízben kell feloldani. Azt is nagyon szereti.
Szerintem kérdezd meg a dokit, hogy ilyesmit ihat-e,mert tényleg kevés amit iszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!