Miért tömik a tápszeres babákat az anyukák?
Nem egy ismerősöm van aki dicsekszik hogy mekkora már a babája,közben tápszeres és a védönő szerint is ha tápszeres baba akkor megvan adva,hogy mennyinek kell lenni-e,ha sokkal több akkor azt már túl etetésnek hívják!
Ezt onnan tudtam meg,hogy amikor 3 hónaposan nézte a védönő a babám súlyát,(éppen elköltöztünk és más lett a védönőnk) akkor kérdezte,hogy ugye anyatejesen mert amúgy ez sok lenne,persze a kisfiam csak szopizik!
Tudom,hogy ők nem tehetnek róla,hogy nincs tejük,de ezt szerintem akkor sem igy kellene csinálni!Csak a verseny miatt (amit ugye sokan annak tekintenek) vagy nem értem,remélem valaki elmagyarázza!!!
Ne vita kérdésnek szántam!
Teljesen igazad van, kedves utolsó. Én is ezért fogtam vissza a fiam etetését, de még így is szép nagy súlyunk van. Igaz, mióta elkezdtük a hozzátáplálást, a súlynövekedés üteme is jelentősen lassult, aminek én speciel nagyon örülök.
15.16-os voltam.
Az én babàm is ha sir azonnal kap tàpszert,mert tudom,hogy azért sir,mert éhes.
Ha nem lenne az,akkor nem fogadnà el.
Söt az enyém,ha màr eleget evett,akkor elhuzza a szàjàt,jelezve hogy nem kér többet.
Akkor abbahagyom .
De nem tömöm,nem érzem hogy tömném.
Nem kövér baba,formàs.Korànak megfelelö.
Szerintem ha valaki tömné a gyermekét.az azonnal visszahànynà,visszabuknà az egészet.
Lehet neked soknak tünik,amit a cumisüvegben làtsz,a szoptatàsnàl nem làtod mennyit eszik egy bébi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!