Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért tömik a tápszeres...

Miért tömik a tápszeres babákat az anyukák?

Figyelt kérdés

Nem egy ismerősöm van aki dicsekszik hogy mekkora már a babája,közben tápszeres és a védönő szerint is ha tápszeres baba akkor megvan adva,hogy mennyinek kell lenni-e,ha sokkal több akkor azt már túl etetésnek hívják!

Ezt onnan tudtam meg,hogy amikor 3 hónaposan nézte a védönő a babám súlyát,(éppen elköltöztünk és más lett a védönőnk) akkor kérdezte,hogy ugye anyatejesen mert amúgy ez sok lenne,persze a kisfiam csak szopizik!

Tudom,hogy ők nem tehetnek róla,hogy nincs tejük,de ezt szerintem akkor sem igy kellene csinálni!Csak a verseny miatt (amit ugye sokan annak tekintenek) vagy nem értem,remélem valaki elmagyarázza!!!

Ne vita kérdésnek szántam!

2009. júl. 9. 14:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van, kedves utolsó. Én is ezért fogtam vissza a fiam etetését, de még így is szép nagy súlyunk van. Igaz, mióta elkezdtük a hozzátáplálást, a súlynövekedés üteme is jelentősen lassult, aminek én speciel nagyon örülök.

15.16-os voltam.

2009. júl. 9. 15:49
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Én pont a fordítottját tapasztaltam (nem saját példámon)... Első kislányom anyatejes volt (sajnos nem tudtam betartani a 3 óránkénti etetést, így elég gyakran evett, bár életemben 2-szer mértem csak le hogy mennyit) kisebbik most 7 hónapos, tápszeres. Igen, meg van adva a dobozon, hogy hány hónapos korban mennyit lehet adni, én ezt be is tartottam. Viszont ismerek olyan anyatejes babát, aki majd' 2 hónappal fiatalabb a lányomnál és 300 ml tejeket adnak neki. Szerintem ez a tömés. Amúgy a mostani korszerű tápszerek esetében már az sem igaz, hogy kövérebbek lesznek tőle a babák mint mondjuk az anyatejtől.
2009. júl. 9. 16:25
 23/23 anonim ***** válasza:

Az én babàm is ha sir azonnal kap tàpszert,mert tudom,hogy azért sir,mert éhes.

Ha nem lenne az,akkor nem fogadnà el.

Söt az enyém,ha màr eleget evett,akkor elhuzza a szàjàt,jelezve hogy nem kér többet.

Akkor abbahagyom .

De nem tömöm,nem érzem hogy tömném.

Nem kövér baba,formàs.Korànak megfelelö.

Szerintem ha valaki tömné a gyermekét.az azonnal visszahànynà,visszabuknà az egészet.

Lehet neked soknak tünik,amit a cumisüvegben làtsz,a szoptatàsnàl nem làtod mennyit eszik egy bébi.

2009. júl. 9. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!