Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Előjött már ilyen...

Anyukák! Előjött már ilyen gondolatotok?

Figyelt kérdés
Miután megszületett az első gyereketek és - főleg eleinte, de később is - nagyon igényelte a társaságotokat (sokszor a házimunka rovására), gondoltátok azt, hogy több gyerkőcöt nem vállaltok? Elég lesz ez az egy is?

2012. júl. 2. 11:08
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Akkor az ország másik részen sem bánnak rendesen velünk :(

Valójában nekünk az első 3 hónap volt szörnyű. Akkor szaladt a lakás. Én ilyen selejtes vagyok, hogy szeretem, ha rend van körülöttem. A szüleim ilyennek neveltek. Ennek tetejében közel laknak hozzánk. Néha betoppannak csak úgy és - lehet, nekem van üldözési mániám - lesik, hogy rend van-e... Ha meg nincs, azt szóvá teszik és akkor el van rontva a kedvem.

Hát ez van sajna.

2012. júl. 2. 11:35
 12/18 anonim ***** válasza:

Nekem kettő van, hármat tervezünk, DE teljesen megértelek. Nálam ez így hullámokban jön elő..... Amikor 3 hónapig éjjelekig fent volt a kisebb, azt mondtam, h soha, soha soha....amikor dacoskodik a nagyobb, elég lesz mégegyszer ezt végigcsinálni majd a kisebbel.....Neeeem kell mégegy. Aztán mikor szépen eljátszik egyedül is a nagy (most pl) a kicsi sokat pihenget még, és éjjel is gyönyörűen alszik mostmár akkor meg....:D

De majd az Élet meghozza ezt a döntést....:)

2012. júl. 2. 11:38
 13/18 gabszem ***** válasza:
nekem nagyon nehéz (bár gyors) szülésem volt, nagy baba, szakított mindent, 1,5 liter vérveszteség, 1 hét kórház, katéter, húgyúti fertőzés, hörghurut, aranyér, gátseb stb... szóval nem volt egy jó élmény, utána teljesen bedepiztem vagy 2 hónapra, azóta se tudok rendesen aludni, pedig már 5 hónapos a baba. Ettől függetlenül akarok majd neki kistesót, kb. 1,5 év múlva. Sokszor én is kétségbeesek, elegem lesz, türelmetlen leszek, de erőt kell venni magunkon, mert Ők ránk vannak utalva, szükségük van ránk.
2012. júl. 2. 11:44
 14/18 anonim ***** válasza:
Én pont az ellenkezője vagyok,mindig újabb gyereket akarok.Pedig van 4.De itt már tényleg vége.Szívem szerint akarnék még de egyenként így is kevés idő jut rájuk.
2012. júl. 2. 11:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Igen, így éreztem, de aztán jött az ovi és elmúlt az érzés. Lett testvére :)
2012. júl. 2. 11:58
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

igen, de ahogy jött a leküzdhetetlen vágy az első babára, szerintem úgy jön a másik is

én házimunka hanyagolós vagyok a baba és a pihenés rovására

és ha az anyukám éppen betoppan, minden szó nélkül segít elvégezni:)

2012. júl. 2. 11:59
 17/18 anonim ***** válasza:

Pont a napokban sírtam el a Férjemnek, hogy így gondolom :( Mert tudtam, hogy nehéz lesz... de nem éreztem.

Azért reménykedem, hogy majd megszépülnek ezek a hetek-hónapok, ha már történelemmé válnak és lesz még apróságunk :)

2012. júl. 2. 13:27
 18/18 anonim ***** válasza:

Igen, még mindig így vagyok vele. Most 9 hónapos a lányom.

Ennek ellenére az eszemmel szeretnék kistestvért, ahogy a férjem is, de biztos várunk 3-4 évet.

2012. júl. 2. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!