Anyukák! Előjött már ilyen gondolatotok?
Akkor az ország másik részen sem bánnak rendesen velünk :(
Valójában nekünk az első 3 hónap volt szörnyű. Akkor szaladt a lakás. Én ilyen selejtes vagyok, hogy szeretem, ha rend van körülöttem. A szüleim ilyennek neveltek. Ennek tetejében közel laknak hozzánk. Néha betoppannak csak úgy és - lehet, nekem van üldözési mániám - lesik, hogy rend van-e... Ha meg nincs, azt szóvá teszik és akkor el van rontva a kedvem.
Hát ez van sajna.
Nekem kettő van, hármat tervezünk, DE teljesen megértelek. Nálam ez így hullámokban jön elő..... Amikor 3 hónapig éjjelekig fent volt a kisebb, azt mondtam, h soha, soha soha....amikor dacoskodik a nagyobb, elég lesz mégegyszer ezt végigcsinálni majd a kisebbel.....Neeeem kell mégegy. Aztán mikor szépen eljátszik egyedül is a nagy (most pl) a kicsi sokat pihenget még, és éjjel is gyönyörűen alszik mostmár akkor meg....:D
De majd az Élet meghozza ezt a döntést....:)
igen, de ahogy jött a leküzdhetetlen vágy az első babára, szerintem úgy jön a másik is
én házimunka hanyagolós vagyok a baba és a pihenés rovására
és ha az anyukám éppen betoppan, minden szó nélkül segít elvégezni:)
Pont a napokban sírtam el a Férjemnek, hogy így gondolom :( Mert tudtam, hogy nehéz lesz... de nem éreztem.
Azért reménykedem, hogy majd megszépülnek ezek a hetek-hónapok, ha már történelemmé válnak és lesz még apróságunk :)
Igen, még mindig így vagyok vele. Most 9 hónapos a lányom.
Ennek ellenére az eszemmel szeretnék kistestvért, ahogy a férjem is, de biztos várunk 3-4 évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!