Most váltunk tápszeressé. Meg lehet csinálni előre vmennyit hűtőben tárolni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 11:49
1/10 anonim válasza:
Egyesek szerint igen, mert ezt csinálják a a kórházakban is. Szerintem meg nem. Én sose próbáltam.
2/10 anonim válasza:
Szerintem sem. Tápszert mindig frisset készítek.
3/10 anonim válasza:
Én mindig frisset készítettem.
Van vízforralóm, reggel forraltam friss vizet, ha kellett, csak melegítettem a megfelelő hőmérsékletre és bekavartam a tápszert.
4/10 anonim válasza:
El lehet. Mi is így csináltuk hónapokig.
A kisfiam makk egészséges, megdöbbentő iramban fejlődik, jól táplált.
5/10 anonim válasza:
én az éjszakai tápszerét késő este, lefekvés előtt megcsináltam, így 2-3 órát állt hűtőben. viszont napközben nem csináltam meg előre, akkor mindig frisset kapott
6/10 anonim válasza:
Mindig frissen csináltam,sőt ha nem itta meg sose tettem el hanem kiöntöttem.
7/10 A kérdező kommentje:
kösz mindenkinek én sem csináltam meg eddig előre hanem az előre forralt vízzel még éjjel is.de akkor továbbra is így csinálom.köszönöm
2012. júl. 1. 12:31
8/10 anonim válasza:
Én is megcsináltam előre többet.
Átlagban 6-7 órát állt. Tehát volt, amit 1 óra múlva felhasználtam, és volt, amit reggel csináltam és este kapták meg.
Hivatalosan: Meg lehet csinálni előre ha belátható időn belül odaadod a babádnak.
Viszont ÚJRAMELEGÍTENI TILOS!
9/10 gabszem válasza:
állítólag lehet, de én mindig frissen csinálom. annyi könnyítés van hogy reggel forralok egy fazék vizet, kicsit lehűtöm és termoszba teszem, így nem kell mindig vizet csinálni mikor eszik.
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek
2012. júl. 2. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!