Segít, setek. Vasárnap kezdem a 40. hetem. A front és szex segíthet vmennyit? Lent a többi.
hasmenésem van sokszor, pedig vasat is szedek, elég fájdalmas tortúra.fájásaim is vannak néha.
ma nst semmit sem mutatott, uh rendben, magzatvíz mennyisége átlagos, baba feje lent, méhszáj 2000, 3600gr a saccolás.
szex mennyire segíthet???
SZERINTETEK MIKORRA VÁRHATÓ A BABA?
TAPASZTALATOK, VÉLEMÉNYEK?
Szia.Én még az elején vagyok,de a barátnőm vasárnapra van kiírva és ma délután elkezdődött a szülés:)
Szerintem figyeld magaderősen,mert most jön hideg aztán meleg front hétfőn úgyhogy bármi lehet.
Azt én is hallottam,hogy a szex segít a végén,de persze csak óvatsan!
Sok sikert és gyors problémamentes szülést Neked!ügyes légy..
Lehet, már jön is, lehet csak 10 nap mulva fog...
Nekem 8 nappal jött később, de a szex jó, használjátok ki:-)) Utána úgysem lesz egy darabig. ..
(nekem még egy kellemes meleg fürdő is segített)
akár ma éjjel,de lehet hogy 1 hét múlva.a szex segíthet,de nekem az sem segített eddig.én mult hét szombatra voltam kiírva.36.héttől teljesen nyitva vagyok,de semmi nem volt eddig.tegnap az nst már mutatott méhtevékenységet,meg én is éreztem néha 1-2 fájást,de most este egyre többször olyan izmosan bekeményedik a hasam,meg fáj is akkor rendesen a derekam,pocim alja.meg 2 napja rendesen dagad kezem lábam,ami elötte nem volt.talán végre megindul a kiscsávó kifelé.ja nekem is azt mondták hogy 3 és fél kiló fölött lesz.
könnyű és gyors szülést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!