Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segít, setek. Vasárnap kezdem...

Segít, setek. Vasárnap kezdem a 40. hetem. A front és szex segíthet vmennyit? Lent a többi.

Figyelt kérdés

hasmenésem van sokszor, pedig vasat is szedek, elég fájdalmas tortúra.fájásaim is vannak néha.

ma nst semmit sem mutatott, uh rendben, magzatvíz mennyisége átlagos, baba feje lent, méhszáj 2000, 3600gr a saccolás.

szex mennyire segíthet???

SZERINTETEK MIKORRA VÁRHATÓ A BABA?

TAPASZTALATOK, VÉLEMÉNYEK?

2009. aug. 28. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Én még az elején vagyok,de a barátnőm vasárnapra van kiírva és ma délután elkezdődött a szülés:)

Szerintem figyeld magaderősen,mert most jön hideg aztán meleg front hétfőn úgyhogy bármi lehet.

Azt én is hallottam,hogy a szex segít a végén,de persze csak óvatsan!

Sok sikert és gyors problémamentes szülést Neked!ügyes légy..

2009. aug. 28. 21:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehet, már jön is, lehet csak 10 nap mulva fog...

Nekem 8 nappal jött később, de a szex jó, használjátok ki:-)) Utána úgysem lesz egy darabig. ..

(nekem még egy kellemes meleg fürdő is segített)

2009. aug. 28. 21:33
 3/4 anonim ***** válasza:

akár ma éjjel,de lehet hogy 1 hét múlva.a szex segíthet,de nekem az sem segített eddig.én mult hét szombatra voltam kiírva.36.héttől teljesen nyitva vagyok,de semmi nem volt eddig.tegnap az nst már mutatott méhtevékenységet,meg én is éreztem néha 1-2 fájást,de most este egyre többször olyan izmosan bekeményedik a hasam,meg fáj is akkor rendesen a derekam,pocim alja.meg 2 napja rendesen dagad kezem lábam,ami elötte nem volt.talán végre megindul a kiscsávó kifelé.ja nekem is azt mondták hogy 3 és fél kiló fölött lesz.

könnyű és gyors szülést

2009. aug. 28. 21:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Most jó kis front halad át az országon, bízz benne. És a szexről én is hallottam, hogy a sperma tartalmaz olyan anyagot, amely beindíthatja a szülést. Itt olvastam, nem tudom babona-e, de egy próbát megér! :)
2009. aug. 29. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!