Mennyire teszem ki veszélynek a kisfiamat, ha hagyom hason fekve aludni? Inkább szoktassam hozzá a háton fekvéshez?
A csecsemőhalál 1000ből 3 gyereket érint. főleg a hason altatott 3 hónapos fiúkat,a téli hónapokban.
na most a tied nem 3 hónapos, azt nem tudom, hogy fiú-e vagy lány, de nem tél van, és még figyelő is van alatta: hadd aludjon csak hason, ha úgy szeret :)
Az én babám újszülött kora óta csak és kizárólag hason alszik. Napközben is csak hason szeret lenni. Én is féltem a bölcsőhaláltól, de már 7 hónapos, túl a veszélyes zónán.
Ne izgulj, ha a babád jól van, akkor tedd nyugodtan hasra. Ha nem akar háton lenni, úgy nem fog elaludni, akkor meg csak sírni fog. Jó az a légzésfigyelő :)
Tisztelt Lepontozók!
Amennyiben ellenvéleményetek van, miért nem írjátok ide? talán a Kedves Kérdezőt érdekelnék a Ti válaszaitok is!!
Nem csak a piros kezet kéne nyomogatni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!