Hogyan szoktassam rá a kislányomat, hogy egyedül is el legyen?
Figyelt kérdés
4 hónapos kislányom pár hete nincs el egyedül. Ha senki nincs benn a szobában, már üvölt. Pedig hallja, hogy a konyhában vagyok, vagy éppen söprögetek, mégis üvölt. Már ott tartunk, hogy hiába vagyok itt mellette, - ha nincs a kezemben és mással foglalkozom - akkor is sír.
Mit tegyek, hogy ez jobbra forduljon és egy kicsit elfoglalja magát?
2009. júl. 8. 15:04
1/3 anonim válasza:
Bébihordozó? Rakd úgy bele, hogy lásson. Közben énekelj neki.
Zenélős, mozgó játék, amit figyelhet?
Fordítsd hasra, az én kislányom imádott hason lenni, nézegetni.
Ezek csak tippek, lehet, hogy már mindet próbáltad...
2/3 anonim válasza:
szerintem már van olyan nagy, hogy érdeki a világ és unatkozik. Vidd ki magaddal a konyhába az asztalra, pultra pihenőszékben, esetleg a hordozóban.
3/3 anonim válasza:
szerintem még egy darabig nem is lesz el sokáig egyedül. Persze, hogy üvölt, mert nem lát téged. Vidd magaddal babahordóba a konyhába, adj a kezébe valami veszélymentes konyhai eszközt, pld. egy műanyag poharat, és beszélj hozzá, akkor talán jobban ellesz. Nekem már 7hós a fiam, de még ő sincs el túl sokáig egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!