A kérdesem az lenne, hogy szerintetek nem iszik túl sokat a lányom? 13 hónapos, és télen-nyáron kb.7cumisüveggel (260ml) iszik meg naponta. Nem sok ez?
Figyelt kérdés
Nem iszik túl sokat?2012. jún. 28. 16:59
1/11 anonim válasza:
Vagyis 7*260 , azaz közel 2 liter vizet? De, ez rengeteg egy ekkora babánam. Emellett még a tjet v tápszert is megissza és eszik is? Én orvost kérdeznék, lehet, hogy cukros.
2/11 A kérdező kommentje:
Tápszert és tejet sem kap.Esténként kap egy cumisüveg gyerekitalt,de azt beleszámoltam a napi 7 cumisüvegbe.Köszönöm a választ,remélem nem cukros!
2012. jún. 28. 18:18
3/11 anonim válasza:
ez nagyon sok. Én beszélnék orvossal. Ez egy felnőtt ember folyadék igénye.
4/11 anonim válasza:
Tanácsadó könyvből idéznék:
"A csecsemők, kisgyerekek folyadékigénye saját testükhöz viszonyítva magasabb, mint a felnőtteké.
Csecsemők folyadékigénye 10 kg-ig 100ml/ttkg, 10-20 kg között + 50 ml/ttkg. "
Természetesen nyáron, lázas betegség alatt, hasmenés, hányás esetén ennél is több.
Az én lányom is megiszik 4-5-6 üvegnyi vizet, 15 hónapos.
Hány kiló a lányod? Szorozd fel a fenti adatokkal.
5/11 anonim válasza:
Szerintem nem gond.Az én lányom meg alig iszik...
6/11 anonim válasza:
4-es. Akárhány kiló is, pont a dupláját issza az ajánlottnak. Számold csak ki.
7/11 A kérdező kommentje:
11kg
2012. jún. 28. 22:54
8/11 anonim válasza:
Átlag 18 dl vizet iszik meg egy nap.
Ha 12-13 kiló a gyerek, akkor nem issza meg a dupláját.
Ne nyissunk vitát, vigye le a védőbe és kérdezzen rá ott.:)
9/11 anonim válasza:
Az én kisfiam is sokat iszik,kb ennyit ki is vizsgáltatta az orvos és mondta,hogy rossz szokás.Ilyen melegbe meg főleg jól jön,ha sokat iszik.Az viszont nem mindegy,hogy mit iszik.vizet, teát?
10/11 anonim válasza:
Szerintem érdemes lenne egy vércukorszintmérés.Párom felnőtt,de rengeteg vizet ivott és igy derült ki,hogy cukorbeteg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!