1hónaposak vagyunk és van hogy napi 10 pellust elhasználunk.Sokat csak azért mert pukival jön egy kis kaki de ezt gondolom mindenki kiveszi a baba alól vagy azt nem szoktátok?
2012. jún. 21. 15:53
1/10 anonim válasza:
6-8 pelenka fogy. Bármennyi kaki van benne, mindig cseréljük, és mi inkább úgy szoktunk járni, hogy leveszem róla, megtörölgetem a popsiját, aláteszem az újat, amit vagy összepisil (én ilyenkor is cserélem), vagy azonnal újra összekakil azzal, ami még bent maradt. :) És nagyon cseles, akármennyit várhatok a pucér feneke fölött, mindig csak akkor kezd pisilésbe/kakilásba, ha már az új van alatta. :)))
6 hetes baba anyukája
2012. jún. 21. 15:59
2/10 anonim válasza:
Szintén 6-8. Nagyon sokat iszik a fiam, most 9 hónapos. Amikor olyan kicsi volt, mint a tiéd, akkor nála is több fogyott. Igen, én is kiveszem, pici kakiban sem hagytam soha egyiket sem.
2012. jún. 21. 16:02
3/10 anonim válasza:
Ennyi idősen (1-3 hó) nekünk 6-7 pelus fogyott, minden evés előtt cseréltem, illetve ha közben nagyon bekakilt, akkor azt is.
2012. jún. 21. 16:03
4/10 anonim válasza:
Az én babám 3hónapos. 5-ször eszik egy nap.Általában ennyi pelus is megy el.Viszont én is szoktam úgy járni ahogy az első válaszoló.:) Akkor természetesen több fogy.Még egy hónapos korában anyatejes volt, akkor volt hogy a hátáig összekakilta magát, mert minden egyszerre jött ki belőle és hígabban:D akkor sokkal több pelus ment el..
2012. jún. 21. 16:05
5/10 anonim válasza:
3 hetes a picim, nekünk is elfogy 8-10 pelus naponta.
A nagyobb közel 20 hónapos (még nem érett a szobatisztaságra, mert már nem is szól, ha tele a pelus, a tesó érkezése miatt egyébként sem most kezdenénk a szobatisztaság kialakítását), nála olyan 4-5 pelenka fogy napi szinten már csak, de az első hónapokban nála is sok fogyott anno.
2012. jún. 21. 16:28
6/10 anonim válasza:
őszintén szólva nem tudom pontosan,mert a fogyasztást nem látom, mert textilpelust használunk és mosok, amikor összejött egy adag, de 5-6-(7) körül lehet egy nap. persze, hogy kiszedem a kakiból, de nálunk már csak napi 1* szokott lenni
2012. jún. 21. 16:54
7/10 anonim válasza:
Szintén 1 hónapos a fiam és napi 7 pelenka fogy.
2012. jún. 21. 16:58
8/10 anonim válasza:
1 hónaposan kb 8 pelus fogyott naponta. Most 17 hónapos, 4-5 pelenka elég egy napra, bár most a kánikula miatt sűrűbben cserélem. Akkor is, ha csak félig pisilte tele, mert ilyenkor így higiénikusabb.
2012. jún. 22. 00:35
9/10 anonim válasza:
2hónapos a kislányom eddig 5-6 pelust használtam, mióta pelenkát váltottam, mert azt hittem hogy az jobb minőségű azóta elmegy 8-10 db is. Tehát szerintem nagyon sok múlik a pelenka minőségén is.
És miután megfogadtam hogy nem veszek többet ilyen pelust ezután kaptam még 100 db-ot. :)
Kaki ügyben sajnos sok tapasztalatom nincs, mert hetente csak egyszer van kúppal, de akkor tele 3 pelenka.
2012. jún. 26. 11:22
10/10 anonim válasza:
Kakis pelust mindig kiveszem alóla, bármennyi is a termés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!