Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hány pellust használtok el...

Ti hány pellust használtok el naponta?

Figyelt kérdés
1hónaposak vagyunk és van hogy napi 10 pellust elhasználunk.Sokat csak azért mert pukival jön egy kis kaki de ezt gondolom mindenki kiveszi a baba alól vagy azt nem szoktátok?
2012. jún. 21. 15:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

6-8 pelenka fogy. Bármennyi kaki van benne, mindig cseréljük, és mi inkább úgy szoktunk járni, hogy leveszem róla, megtörölgetem a popsiját, aláteszem az újat, amit vagy összepisil (én ilyenkor is cserélem), vagy azonnal újra összekakil azzal, ami még bent maradt. :) És nagyon cseles, akármennyit várhatok a pucér feneke fölött, mindig csak akkor kezd pisilésbe/kakilásba, ha már az új van alatta. :)))

6 hetes baba anyukája

2012. jún. 21. 15:59
 2/10 anonim ***** válasza:
Szintén 6-8. Nagyon sokat iszik a fiam, most 9 hónapos. Amikor olyan kicsi volt, mint a tiéd, akkor nála is több fogyott. Igen, én is kiveszem, pici kakiban sem hagytam soha egyiket sem.
2012. jún. 21. 16:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen (1-3 hó) nekünk 6-7 pelus fogyott, minden evés előtt cseréltem, illetve ha közben nagyon bekakilt, akkor azt is.
2012. jún. 21. 16:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Az én babám 3hónapos. 5-ször eszik egy nap.Általában ennyi pelus is megy el.Viszont én is szoktam úgy járni ahogy az első válaszoló.:) Akkor természetesen több fogy.Még egy hónapos korában anyatejes volt, akkor volt hogy a hátáig összekakilta magát, mert minden egyszerre jött ki belőle és hígabban:D akkor sokkal több pelus ment el..
2012. jún. 21. 16:05
 5/10 anonim ***** válasza:

3 hetes a picim, nekünk is elfogy 8-10 pelus naponta.

A nagyobb közel 20 hónapos (még nem érett a szobatisztaságra, mert már nem is szól, ha tele a pelus, a tesó érkezése miatt egyébként sem most kezdenénk a szobatisztaság kialakítását), nála olyan 4-5 pelenka fogy napi szinten már csak, de az első hónapokban nála is sok fogyott anno.

2012. jún. 21. 16:28
 6/10 anonim ***** válasza:
őszintén szólva nem tudom pontosan,mert a fogyasztást nem látom, mert textilpelust használunk és mosok, amikor összejött egy adag, de 5-6-(7) körül lehet egy nap. persze, hogy kiszedem a kakiból, de nálunk már csak napi 1* szokott lenni
2012. jún. 21. 16:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Szintén 1 hónapos a fiam és napi 7 pelenka fogy.
2012. jún. 21. 16:58
 8/10 anonim ***** válasza:
1 hónaposan kb 8 pelus fogyott naponta. Most 17 hónapos, 4-5 pelenka elég egy napra, bár most a kánikula miatt sűrűbben cserélem. Akkor is, ha csak félig pisilte tele, mert ilyenkor így higiénikusabb.
2012. jún. 22. 00:35
 9/10 anonim válasza:

2hónapos a kislányom eddig 5-6 pelust használtam, mióta pelenkát váltottam, mert azt hittem hogy az jobb minőségű azóta elmegy 8-10 db is. Tehát szerintem nagyon sok múlik a pelenka minőségén is.

És miután megfogadtam hogy nem veszek többet ilyen pelust ezután kaptam még 100 db-ot. :)

Kaki ügyben sajnos sok tapasztalatom nincs, mert hetente csak egyszer van kúppal, de akkor tele 3 pelenka.

2012. jún. 26. 11:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Kakis pelust mindig kiveszem alóla, bármennyi is a termés.
2012. jún. 27. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!