Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen időben elmenjünk fürdőzni?

Haramia kérdése:

Ilyen időben elmenjünk fürdőzni?

Figyelt kérdés
Napok óta az volt a terv, hogy ma elmegyünk az élményfürdőbe egy éves kisfiammal. Ma azonban (legalábbis itt Kecskeméten) borús, felhős idő van, 25 fokkal. Szerintetek elinduljunk azért? A benti részen el tudunk lenni egy fél napot? (déltől kb. 18 óráig) pancsival, játékkal? Babaúszásra ugyan járunk, de az fél óra, ez lett volna az első alkalom, hogy ennyi időt töltünk "vízközelben" és nem szeretném, hogy megfázzon. Vélemények?
2012. jún. 28. 10:50
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
hát te ismered a gyereked hogy mennyire tudod lekötni.nem hinném hogy megfázna.de azért csak tudsz már dönteni egyedül is egy ilyen "nehéz" kérdésben.
2012. jún. 28. 11:08
 2/7 A kérdező kommentje:
bocsáss meg, nem tudtam, hogy csak komoly, szakértelmet igénylő problémákkal lehet ide fordulni...azt gondoltam tapasztalatokért, tanácsokért is...
2012. jún. 28. 11:11
 3/7 anonim ***** válasza:
23%
én meg nem gondoltam volna hogy valaki ennyire döntés képtelen lehet bocsi.
2012. jún. 28. 11:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát valamikor el kell kezdeni a vizeskedést.

De erre a kérdésre szerintem tényleg csak te tudhatod a választ.

Tényleg egy kicsit butuska kérdés.

2012. jún. 28. 11:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Én lehet, hogy áttenném egy másik napra. Azért, hogy ne kelljen 1-2 óra után hazamenni, ha már kifizeted a jegyet.
2012. jún. 28. 11:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha szereti a vizet,akkor el lehettek egy darabig.Fedett helyen biztos nem fázik meg.Ha meg látod,hogy unja,bármikor hazamehettek.
2012. jún. 28. 11:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Valószínűleg félreérthetően írtam az "el tudunk-e lenni" kérdés arra vonatkozott, hogy nincs-e túl hideg hozzá. Tehát a hőmérséklet miatt aggódtam és kértem ki a véleményeket (mivel még nem jártunk ilyen helyen) azt tudtam, hogy élvezni fogja.
2012. jún. 28. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!