Nagyobb teherbírású babahintáról tudtok?
Sziasztok!
4,5 hónapos Kisfiamnak keresnék állványos babahintát, elektromosat. Sajna nem nagyon találtam, mert az összes, amit néztem 9kg-ig jó, Ő meg már most kb. 8,5 kiló.
Tudtok esetleg nagyobb teherbírásút?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Szia!
Köszönöm a választ. Az Adamot sajnos nem tudjuk hová felfúrni, a lakásunk belmagassága 4,5 méter, és nem is olyan a födém, amibe bele merné fúrni a Férjem. Az ajtókeret meg azért esik ki, mert az ajtók ki lettek véve, ilyen reluxaizé van helyettük, így ki lett toldozva a keret. :(
Az elektromosat csak a személyes lustaságom íratta velem, többemberes Babácskánk van és jó lenne néha 10 perc pihi :)
Ha a pénz nem számít akkor lehet kapni hozzá állványt is. Bár ez elég nagy helyet is foglal.
Elekrtomosban nem tudok segíteni sajnos.
Megnéztem, 30ezer az állvány, így, hogy házfelújítunk ez nem biztos, hogy belefér. Lehet addig, míg el nem költözünk normális plafonú helyre, a Férjem lesz az állvány, és lóbálja majd a gyermeket a hordozóban :D
Jó kis móka lehetett a gerendakeresés :)
Amúgy a Baba szereti, jól érzi magát benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!