6 hetes babám csak akkor alszik el, ha ringatom. Hogyan tudnám erről leszoktatni? Babahintáról mi a véleményetek?
Lehet hogy le fogtok pontozni, de szerintem egy 6 hetes babát még nem kell leszoktatni a ringatásról. Igényli a közelségedet, Ő még ilyenkor nem tud hisztizni.
Próbáld ki hogy 20 perc után teszed csak a kiságyába, ennyi idő kell ahhoz hogy elaludjon mélyen.
Vagy hagyod sírni, 2-3-4 nap után javulni fog a helyzet, de én ezt nem tudtam csinálni. Ilyen idősen ringattam én is a fiamat, 3-4 hét alatt leszokott róla magától, most 5 hónapos múlt, nem kell ringatnom, leteszem az ágyba, megsimogatom és alszik.
Este kipróbálom ezt a 20 perces ringatást, köszi, hogy írtad. Remélem így kicsit többet alszunk, mint tegnap éjjel. Megpróbáltam azt is, hogy hagytam sírni illetve hát ő az elején nem sír, inkább nyávog meg kiabál és egyre hangosabban, de nem bírtam sokáig, max 10-15 perc párnával a fülemen. De nem hagyja abba akkor minek kínozzam. Babakocsiba csendbe van, dehát azt is csak mozgatni kell meg nem aludhat mindig ott.
Elsőnek!! jó kilátások,igazán biztató :),azért bízom benne, hogy addig nem kell rázni a popóját.
Köszi a válaszokat, várom még a jó tippeket.
Szia!
Bocs, hogy megkérdezem, de egész biztos, hogy nincs szüksége semmire? Tiszta a pelus? Jóllakott teljesen? Nem fáj a pocakja? Csak mert még nagyon pici és ha álmos lenne, akkor nem hiszem, hogy "hisztiből" nem alszik.
Az enyém elmúlt két hónapos és pár napja, amikor már úgy gondolom, hogy jóllakott... teljesen befejezi a kajálást, akkor 10-15 perc múlva megint jön a sírás és újra enni kér.. talán növekedési ugrás, vagy ilyesmi, nem tudom... szóval csak egy tipp, hogy ellenőrizz újra mindent, hogy nem azért nyugtalan-e?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!