MI a véleményetek erről a babahintáról? Érdemes megvenni? Szeretik a babák?
Nagyon jó áron tudnánk hozzájutni,az újszülött kislányomnak venném.Köszi előre is
Szép hinta és biztos nagyon jó is, de szerintem olyan 6 hós koráig tudja majd használni, 9kg-ig jó de a baba szinte fekszik benne és 6 hó után már inkább ülni szeretnének. Mi a Mesi bababoltba vettünk hintát, igaz nem zenél és nem is elektromos 12500Ft, dönthető háttámla és 25kg-ig terhelhető, 4 hónapos kora óta használjuk, nagyon szereti,
8 hós kislány anyucija:)
Szia, nekünk potn ilyen van. Nagyon jó, hogy előre-hátra és jobbra-balra is lehet hintáztatni benne. Az elején nagyon szerette a babám. Sokat aludt benne. Bár akkor mág nem hintáztattuk, mert olyan kilengése volt, hogy azt hittük kiesik a gyerek. Ahogy nő a gyerkőc súlya, annál lassabb lesz. Mostanság már annyira nem érdekli. 16 hetes. Viszont nagyon hasznos, mikor van vmi dolgom, és elvan benne egy darabig.
Szóval szerintem nagyon jó választás a hinták közül.
Én már bánom, hogy nem vettem neki anno ilyet, biztosan segített volna a pocakfájós-nyűgös időszakban.
Szerintem 25-ért még használtan is el tudod majd adni. Vegyétek meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!