Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » MI a véleményetek erről a...

MI a véleményetek erről a babahintáról? Érdemes megvenni? Szeretik a babák?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon jó áron tudnánk hozzájutni,az újszülött kislányomnak venném.Köszi előre is

2010. márc. 31. 12:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nekunk van kolcsonkaptuk es a kifiam imadja.igaz csak 1 honapos kor utan ajanlott,de nagyon jokat alszik benne,es neked is nagy segitseg,vedd meg.
2010. márc. 31. 12:25
 2/13 anonim ***** válasza:

Szép hinta és biztos nagyon jó is, de szerintem olyan 6 hós koráig tudja majd használni, 9kg-ig jó de a baba szinte fekszik benne és 6 hó után már inkább ülni szeretnének. Mi a Mesi bababoltba vettünk hintát, igaz nem zenél és nem is elektromos 12500Ft, dönthető háttámla és 25kg-ig terhelhető, 4 hónapos kora óta használjuk, nagyon szereti,

8 hós kislány anyucija:)

2010. márc. 31. 12:28
 3/13 anonim ***** válasza:

Szia, nekünk potn ilyen van. Nagyon jó, hogy előre-hátra és jobbra-balra is lehet hintáztatni benne. Az elején nagyon szerette a babám. Sokat aludt benne. Bár akkor mág nem hintáztattuk, mert olyan kilengése volt, hogy azt hittük kiesik a gyerek. Ahogy nő a gyerkőc súlya, annál lassabb lesz. Mostanság már annyira nem érdekli. 16 hetes. Viszont nagyon hasznos, mikor van vmi dolgom, és elvan benne egy darabig.

Szóval szerintem nagyon jó választás a hinták közül.

2010. márc. 31. 12:31
 4/13 A kérdező kommentje:
25 ezer ft-ért tudnánk megvenni,emiatt gondoltam rá,hogy nem kéne otthagyni.Mindenképp szeretnénk egy pici kortól használhatót,aztán ha kinövi ugye el tudnánk még adni is szerintem.
2010. márc. 31. 12:33
 5/13 anonim ***** válasza:

Én már bánom, hogy nem vettem neki anno ilyet, biztosan segített volna a pocakfájós-nyűgös időszakban.

Szerintem 25-ért még használtan is el tudod majd adni. Vegyétek meg!

2010. márc. 31. 12:46
 6/13 anonim ***** válasza:
a barátnőmnek most 1 hónapos a babája, és nagyon szereti a kisfiú, egy órát is elvan benne. nekik nagyon bevált. szerintem érdemes megvenni, ha megteheted anyagilag. És az övékét azt hiszem, fel is lehet ültetni, így gondolom, később is elhintázna benne.
2010. márc. 31. 12:50
 7/13 anonim ***** válasza:
max 9 kilóig van,az én babám 4 hónaposan már 8 kiló volt,és útálta. most 6 hós és adamo hintánk van,nagyon szereti és az 3 éves korig jó!! és még fejleszt is.
2010. márc. 31. 12:51
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,délután kell választ adnunk,ed szerintem megvesszük a kiscsajnak:-)
2010. márc. 31. 13:01
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekünk nem pont ez a fajta van, hanem az akváriumos fisher price hinta. Imádja a 7 hetes kisfiam. Az ágya feletti zenélő forgó még köti le, de a hintán forgó halacskákat óriási szemekkel tudja nézni! Nagyon édes benne, és szeret is hintázni.
2010. márc. 31. 13:40
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekünk adamo hintánk van, nem eredeti, hanem a vaterán szereztem egy varrónő csinálja, vadonatúj, és szebb mint az eredti, 7200 ft volt, én ajánlom nagyon
2010. márc. 31. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!