Sajnos keves a tejem es nehezen is emeszti meg a babam. Van kesz tapszerem. Keverhetem eseteg a kettot? Csak hogy ha tapszert is eszik csak legyen benne egy kis anyatej es igy konnyebben emesztheto is lenne neki.
Szia, nekem is kevés volt, ezért kiegészítésként szintén tápszert kapott a kislányom. Én nem kevertem, hanem először mindig cicire raktam evett amennyit tudott, aztán jött a tápszer ha kevés volt. Próbáld meg, hogy minden étkezésnél kb. megfelezed a mennyiséget. Ne keverd, egymás után add neki, kezdheted a tápszerrel, úgy lehet, hogy könnyebben emészti meg a tejedet.
Kislányom 4 és fél hónaposan kaptt először gyümölcsöt, de ne hidd, hogy egyik napról a másikra ki lehet váltani a tápszert vagy a tejet. Fokozatosan kell adni mert megterhelheti a pocakját. Először kis kanál almalevet kapott, aztán naponta fél-1 kanállal emeltem az adagot. Utána jöhetett az alma pép szintén fokozatosan. De adhatsz neki barackot is. Később jöhet a krumpli, sárgarépa. Ja és utána persze anyatej vagy tápszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!