Mi a véleményetek erről a dologról? A szomszéd csaj hozzátáplálása!
Na engem meg azért hurrognak le, mert túl óvatos vagyok. 14 hónapos még nem kap tejet, csak napi kétszer két deci tápszert, nem kap felvágottat, semmiféle gyömölcsjoghurtot, csak az általam készitett natur joghurt plusz gyümi, nem evett még túró rudit, Heti egyszer kinder tejszeletet kap.
Kiváncsi lennék kedves kérdező erről mi lenne a véleményeed. Nekem meg ez a tök természetes, másnak más, de én is folyton kapom a magamét a hozzád hasonlókitól.
SZERINTETEK MI MIN NŐTTÜNK FEL???
Valaki követi azt amit most a XXI.században erőltetnek,valaki nem.10 év múlva lehet,hogy megint ajánlani fogják pl a tehéntejet.Ki tudja?A gyerekek sem hülyék,persze,hogy jobban tetszenek nekik az ízesített kaják.Azt,hogy ez jó vagy rossz következményekkel jár még senki sem tudta bizonyítani.Azért mert azt mondták,azt írták még nem biztos,hogy a rossz táplálás következménye bármi is.Valaki szoptat,valaki tápszert ad,valaki meg virslit.ÉS? Nem vagyunk egyformák,ha így lenne miről "beszélgetnénk"? Áldásom minden anyukára,aki legalább eteti a gyermekét,ki így-ki úgy!
10:57-es én egyetértek veled.
És én is inkább ezen a párton állok, nekem is inkább ez a természetes. Nem az, hogy még azt se tudja a gyerek, mi az a tej, joghurt, rudi, stb. egy éves koráig és még az után sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!