Mi a véleményetek erről a dologról? A szomszéd csaj hozzátáplálása!
Ő másképp gondolta a hozzátáplálást, szerint ezért még ne küldd máglyára!
Miért kell állandóan a másikkal foglalkozni?!
Irgumburgum!
Nekünk is ilyen volt a szomszéd, engem hülyének nézett, hogy nem adok tejet a gyereknek, ő már rég ad.
Aztán kiderült, hogy tejallergiás lett a lánya... Azóta nem olyan nagy a szája...
Ne foglalkozz vele, ha szólsz, te vagy a gonosz béka. Mindenki úgy neveli a gyerekét, ahogy akarja (sajnos...). Maximum magadban meglehet a véleményed róla...
Ha szerencséje van, nem lesz semmi baja a gyereknek. Ha nincs szerencséje, akkor majd sajnálja a dolgot. Ennyi.
Senkit nem kell elítélni, hogy mikor és mit ad a babájának. Mindenki másképp csinálja.
Én is már 6 hónaposan virslit sárgarépával adtam a kisfiamnak. Ül az ölembe és együtt eszük a sültkrumplit. Szopogatja a csirke csontot. A csülkös bablevesből a bört rágicsálja.
És ezt mind a háziorvosunk engedélyével. Most 9 hónapos és májkrémes kenyeret kap vacsira.
Nincs egyedül a szomszédod. Ő nem követi a XXI. századi trendet. Napi 2 dl tej megvan engedve és még nincs 1 éves. Az jobb mikor azt olvasom hogy 13 hónaposan még tápszert kap a gyermeke éjszakára????
Én ezzel nem dicsekszem, csak azt akarom veled megértetni, hogy mindenki másképp csinálja. Ő babája, én babám, Te babád, TE döntésed!!!
Első vagyok.
Szerintem akasszuk fel, mert nem bújja a netet, hozzátáplálási táblázatokért!
Olyan rosszmájú vagy, kedves (?) kérdező!
Minek kell ilyen kérdést kiírni?
Én sem adok az 5 hósomnak ilyesmiket, de azért mert más máshogy csinálja, még nem ítélek el senkit, és nem borzolom a kedélyeket!!!
Fogadni mernék, hogy "barátnők" vagytok...
Cccc...
Lehet lepontozni!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!