Lassan megőrülök, nem érzem magam jó anyának, kimerültem, mit tegyek?
Szia!
Nekem az egyik legrosszabb legnehezebb korszakom volt ez a 14hónap.
Annyira fárasztó volt,már reggel bőgve ébredtem(az enyém éjjel sem aludt)egésznap csak a hiszti a nyüglődés..soha semmi nem volt jó..
Teljes mértékben megértelek Én is azthittem Én rontottam el valamit..de ez egy ilyen nehéz korszak..
15 hónaposan elkezdett javulni a helyzet átaludta az éjszakát,16 hónaposan márnem reggel ébredéstől kezdve nyüglődött,jobban le lehetett kötni..most 17 hónapos és kinöttük ezt a gyagya kort:)
Persze hiszti az van...de nem az a reggeltől estig tartó kin szenvedés..
Kitartás és magne b6:) Elmulik hidd el! Tudom ettől nem jobb de amugy ha nem lesz rossz idő probáld meg azt tényleg hogy kiviszed lerakod a ház előtt és menjetek arra amerre ő akar..ha akar nézegessen meg minden kavicsot,minden bokrot..álljon fél óráig aházsarkán ha tetszik neki..Én igy tudtam elviselhetőbbé tenni..volt olyan hogy reggel 8kor már a játszótérre baktatott a fiam én meg kávéval a termoszba kocosan kullogtam utánna:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!