MEGŐRÜLÖK?! Nem eszik a fiam már 5. napja?!
Nem tudom,hogy a fogától,vagy mitől,de nem eszik,se tápszert,se főzeléket,se pudingot,semmit!!!Alig iszik.semmi baja.úgy néz ki,mintha tök normális lenne minden azon kívül,h nem eszik.próbáltam,hogy éheztetem(vagyis nem adok 4-5 órán keresztül enni)az sem vált be.próbáltam mindent !!!Nem kell neki semmi.gondolpm a foga jöhet,de meddig tart ez???nem hiszem el,h nincs szüksége semmi kajára!
Meddig lesz ez így?
Volt valaki így a babájval,h több napig nem evett?8Max adagja kb 300ml tápszer+víz)Már kivannak az idegeim teljesen!!
Mennyi idős a gyermeked?
Nézz bele a szájába nincs-e akárhol valamilyen hólyagocska.
Az én gyerkőcöm most lett aftás.A nyelve alatt volt a hólyag.
Ilyenkor már sztem nem muszáj az etetőszékhez ragaszkodni...
Nálunk is voltak kemény napok, amikor a lakás minden pontján próbáltam pár falatkát belecsempészni, ne add fel.
A fogzás sajnos tényleg meg tudja viselni, az én babám ennyi idősen hetekig csak tápszeren meg némi gyümölcsön élt, én meg nyugtatókon éltem volna legszívesebben... de túl vagyunk rajta, és nem lett semmi baj, tarts ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!