Kismamák! Mit vigyünk ajándékba?
1 hónapos kislányhoz megyünk babanézőbe..A kislánynak már most megvan mindene,így fogalmam sincs,hogy mit illik vinni ajándékba.
Mit vigyünk a kicsi lánynak??
Először arra gondoltam hogy ilyesmit veszek
De kiderült, van már neki. Akkor mit vigyek??
pelenkát,és egyéb bébi pipere dolgokat nem akarok vinni,mert abból is sok van.
köszönöm a segítséget előre is.
Az ajándék kupon felejtős..Nem Magyarországon élünk,és itt nincsenek kuponok.
Pelenkát sem akarok venni,mert ezer féle variáció,és márka van,és írtam hogy több mennyiséget halmoztak fel. Itt nem pár doboz, hanem szerintem legalább 1 éves koráig elég lesz neki.
Egyéb ötlet?
köszike..A kiskanalakon kívül még mit vigyünk???
ötletek??
Lehet, hogy már ilyene is van, de hátha újat mondok.
Ha cumizik: UV-sterilizáló (Pipila)
Mi nem kaptuk, hanem én vettem, de nagyon szerettem.
Ha nem cumizik, akkor vmi más.
Pl. nagynénéméktől gyermek ágyneműt kapott. Habár azt nem használtuk még az elején, de később jól jött.
Vagy egy szép kis pléd.
Amúgy kb. mennyit szántok rá?
Ez a hinta nagyon jó dolog, mindkét gyerekem élvezte/élvezi, bár ha külföldön éltek nem tudom, hogy be tudod-e szerezni.
Illetve én még örültem volna egy pihenőszéknek, mert a második gyerekemnél ez is nagyon bejött.
Nekem ilyenem van:
Természetesen ezt még lehet fokozni, mármint "árügyileg".
Bocsánat, ezt akartam linkelni:
Köszönöm a válaszokat. Takarót nem veszek mert az anyuka terhessége alatt 3-at is kötött,és ajándékba is kapott 3-at a kollégáktól.
Gondoltam egy szoba hintát,de fogalmam sincs megérné-e..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!