Téli kismamák. Hol vásároltatok a babátoknak?
Szia,nekem ugyan már van egy gyerekem,aki nyári születésű,a mostani téli lesz :D.Én is nézegettem már aukciós oldalakon téli rucikat,de nincsen mivel nyár van,nyári ruhákat hirdetnek.Majd szeptember-október fele lesznek szerintem téliek,akkor fogok vásárolni.Egyébként megéri a vaterán,teszveszen venni ruhákat míg még nagyon kicsi!Elsőnek is ott vettem és nem bántam meg.
!
Teszvesz, Vaterára majd csak később teszik fel a téli holmikat. Többségében a szezonnak megfelelő ruhákat árulják csak.
Bodykat én inkább újonnan vennék. A Tescos F&F body vagy a Disney-s nagyon jó. Szinte mindig van leárazás - legalább is nálunk van - ilyenkor 1200-1700 Ft-ért lehet venni 5 db-ot.
Én sem árulom most az overálokat stb.Gondoltam hátha valaki úgy gondolkozik, mint én.Ennyivel előre nem veszek meg téli ruhákat, mert pl most a 4 hónaposom a 3 évesemnek azokat a rucijait hordja, ami rá 7 hónaposan volt jó.Gyerekfüggő, hogy melyiknek milyen méret kell.Az egyik ducibb, a másik vékonyka.
Volt olyan overál, amit kölcsönadtam.A lányom 2,5 évesen hordta, az ismerősöm lánya pedig másfél évesen.
Szerintem ráérsz megvenni aukciós oldalon.Lesz bőven az tuti.
Bár nem téli a babám,de a legtöbb téli ruhát,overállt a Vateráról szereztem be.
Szerintem szeptembertől biztosan lesznek már feltöltve overálok is.
Mostanában sok ruhát vettem bababörzén is,de még ott is nyári,vagy átmeneti ruhák vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!