Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miből milyen márkákat vásároltok?

Miből milyen márkákat vásároltok?

Figyelt kérdés
Milyen márkák váltak be a babádnál?Egészen a babaápolástól, az öltözködésen keresztül a táplálkozásig mindent leírhattok :)
2012. jún. 25. 11:57
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
off: paraffinolaj mire kell? Mi is kaptunk ajándékba babaolajat, de csak áll a szekrényben
2012. jún. 25. 12:52
 12/29 anonim ***** válasza:

Cumisüvegekből Tomee Tipee

Az avent tényleg rossz!

A csöpögésmentes itató pohárból konkrétan önlik a lé...

2012. jún. 25. 12:53
 13/29 anonim ***** válasza:

Cumisuveg,cumi ;Avent,Mam

Kisagy,bolcso,kokuszmatrac:Brendonban vettük

Játékok:mi csak Fisher Price játékokat vettünk,rokonoktol kapott masfajtakat is

Ruha:Zara ,Next,Tescoban is vannak jók

Cipő:Elefanten,Adidas,Crocs

Pelus:Pampers Active Baby

Testapolo,furdeto,sampon:Babe

Bebietel,babakeksz:Hipp,Nestlé

2012. jún. 25. 12:57
 14/29 anonim ***** válasza:

parafinolaj a fürdetésnél kell. Elvileg előtte, hogy ne száradjanak ki a hajlatok, de mi fürdetés után kenjük be a lányunk hajlatait. Semmi probléma nincs belőle.

Cumisüvegből mi baromi sokat próbáltunk, mert 6 hetesen leszokott a szopásról és fejtem az anyatejet neki.

Nekünk a MAM és a Tommee Tippee jött be.

2012. jún. 25. 13:07
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Hordozókendő: Didymos.

Csatos hordozó: Manduca (használt).

Babakocsi, autósülés: Peg Perego (használt).

Ruhák: általában turiban vásárolok, és általában nem nézem a márkát, csak azt, hogy milyen az anyaga.

Babaápolás: még mindig a gyógyszertári cuccokat használjuk, beváltak.

Pelenka: mosható pelenkázunk, azokból van egy adag Pop-In és egy másik adag noname vaterás.

Popsitörlő: változó, általában az olcsóbbat veszem, eddig egyikkel sem volt problémám.

Bébiétel: ált. én csinálom, de ha nagy ritkán veszek, akkor Kecskeméti.

Cipő: Liliputi.

Játékok: nem a márkát nézem, hanem azt, hogy mennyire tetszene a babámnak (és azt is, hogy milyen árban van), úgyhogy mindenféle márkájú játékunk van.

Kiskád: noname, 100Ft-os boltban vettük.

Cumi: már nem cumizik, de amíg cumizott (3 hónapig), a MAM jött be csak, a többit nem fogadta el.

Cumisüveg: nem használunk.

Bocsi, hogy össze-vissza írtam, de így jutott eszembe. :D

2012. jún. 25. 13:10
 16/29 anonim ***** válasza:
Pelenka:pampers, popsitörlő: Pampers Sensitiv, Mosószer: folyékony Persil Sensitiv, Öblítő,sampon,fürdető ezek Gabi márkájúak. Cumisüvegek,cumik: Mam Popsikrém:gyógyszertári és Sudocrem. A ruhák teljesen változóak,mikor hol találok valami szépet.
2012. jún. 25. 13:50
 17/29 anonim ***** válasza:

Babaápolás:Naturland popsikenőcs,Naturland fürdetőkrém(gyógyszertári),gyógyszertári testápoló,Huggies popsitörlő Aloe Verás zöld csomagos.

Pelenka:Pampers Active Baby,Babaylove(a régi),Libero(csak az 5-ös mérettől).

Cumisüveg:Tommee Tippee

Bébiétel:Kecskeméti,Hipp,Bebvita.

Tápszer:eleinte Beba Ha Pro Start,azután Milupa,Babylove.

Tejpép:Milupa,Milumil.

Ruha:általában bababörzén vásárolok,ott: Next,Gap,H&M.Újonnan a Lidl márkája a Lupilu nagyon jó.

Cipő:most Bobby shoes szandálja van.

2012. jún. 25. 13:51
 18/29 anonim ***** válasza:

kiságy, matrac, takaró, plédek, huzatok, rácsvédő, baldachin, kád, hordozó: kaptunk, megbecsüljük. :)

utazóágy: hauck

babakocsi: retrus

etetőszék: top rider (szempont volt számomra, hogy ne csak a háttámlája legyen dönthető, hanem az egész ülőfelület)

ruhák: ezt is rengeteget kaptunk, de néhányat vettünk mi is Tescoban, turiban - lényeg az anyaga; ill tesz-vesz vatera is szóba jött/jön - ez lutri ugyan, de nekem eddig szerencsém volt

cumi: kizárólag a MAM-ot fogadja el

cumisüveg: többféle van, a cumi rajta: folyadékhoz nuk-os, de tápszerhez már nem fogadja a nuk-osat, így az valami noname-s :)

pelus: Pampers active baby!!! éjjel-nappal :) a premium care-s ugyan a legjobb, de a legdrágább is (tavaly ősszel még vártuk a picit, akkor akciós volt a pelus/3000Ft, így betáraztunk, most megint akciós a Tesco-ban :) 3100Ft!!! :):):) megint betáraztam, ha jól számoltam, kb novemberig elég :) Egyébként ha kifogsz egy jó akciót kicsit sem drágább a Pampers mint az olcsónak mondott sajátmárkás pelusok (tesco, DM, Rossmann stb)

törlőkendő: épp ami akciós :) ami maximálisan jó: Huggies, de sokan írták a DM popsitörlőt is, hát ezt én is ki fogom próbálni :)

pospsikrém: Sudo :) egyrészt hozzájutok "olcsón", másrészt nekünk valahogy kimaradt a felírásból a patikai, így sosem próbáltuk

fürdető, sampon, olaj: Johnson's (nem is próbáltam mást)

táplálkozás: galád módon nem eszi meg, csak a bolti ételeket! (ha ez ellen van valakinek ötlete, azt szívesen fogadom:))

tehát: Univer, Kecskeméti jöhet, Ovko főzelékei borzalmasak, viszont a gyümölcsök egész jók.

Más most nem jut eszembe. :)

2012. jún. 25. 14:08
 19/29 anonim ***** válasza:

Szia,

a bútorok a brendonból vannak főleg, de van ikeás is, babaápoló termékeket kezdetben gyógyszertárban vettem, aztán áttértem a frezydermre. Tápszer főlént kecskeméti. Dm saját márkás pelus nappalra, pine éjszakára. Tányér, kanál, meg ilyen apróságokat dm-ből vettük, ruhából pedig főleg f&f-est és h&m-est.

2012. jún. 25. 14:12
 20/29 anonim ***** válasza:
babakocsit akartam még írni, az pierre cardin.
2012. jún. 25. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!