Miből milyen márkákat vásároltok?
Cumisüvegekből Tomee Tipee
Az avent tényleg rossz!
A csöpögésmentes itató pohárból konkrétan önlik a lé...
Cumisuveg,cumi ;Avent,Mam
Kisagy,bolcso,kokuszmatrac:Brendonban vettük
Játékok:mi csak Fisher Price játékokat vettünk,rokonoktol kapott masfajtakat is
Ruha:Zara ,Next,Tescoban is vannak jók
Cipő:Elefanten,Adidas,Crocs
Pelus:Pampers Active Baby
Testapolo,furdeto,sampon:Babe
Bebietel,babakeksz:Hipp,Nestlé
parafinolaj a fürdetésnél kell. Elvileg előtte, hogy ne száradjanak ki a hajlatok, de mi fürdetés után kenjük be a lányunk hajlatait. Semmi probléma nincs belőle.
Cumisüvegből mi baromi sokat próbáltunk, mert 6 hetesen leszokott a szopásról és fejtem az anyatejet neki.
Nekünk a MAM és a Tommee Tippee jött be.
Hordozókendő: Didymos.
Csatos hordozó: Manduca (használt).
Babakocsi, autósülés: Peg Perego (használt).
Ruhák: általában turiban vásárolok, és általában nem nézem a márkát, csak azt, hogy milyen az anyaga.
Babaápolás: még mindig a gyógyszertári cuccokat használjuk, beváltak.
Pelenka: mosható pelenkázunk, azokból van egy adag Pop-In és egy másik adag noname vaterás.
Popsitörlő: változó, általában az olcsóbbat veszem, eddig egyikkel sem volt problémám.
Bébiétel: ált. én csinálom, de ha nagy ritkán veszek, akkor Kecskeméti.
Cipő: Liliputi.
Játékok: nem a márkát nézem, hanem azt, hogy mennyire tetszene a babámnak (és azt is, hogy milyen árban van), úgyhogy mindenféle márkájú játékunk van.
Kiskád: noname, 100Ft-os boltban vettük.
Cumi: már nem cumizik, de amíg cumizott (3 hónapig), a MAM jött be csak, a többit nem fogadta el.
Cumisüveg: nem használunk.
Bocsi, hogy össze-vissza írtam, de így jutott eszembe. :D
Babaápolás:Naturland popsikenőcs,Naturland fürdetőkrém(gyógyszertári),gyógyszertári testápoló,Huggies popsitörlő Aloe Verás zöld csomagos.
Pelenka:Pampers Active Baby,Babaylove(a régi),Libero(csak az 5-ös mérettől).
Cumisüveg:Tommee Tippee
Bébiétel:Kecskeméti,Hipp,Bebvita.
Tápszer:eleinte Beba Ha Pro Start,azután Milupa,Babylove.
Tejpép:Milupa,Milumil.
Ruha:általában bababörzén vásárolok,ott: Next,Gap,H&M.Újonnan a Lidl márkája a Lupilu nagyon jó.
Cipő:most Bobby shoes szandálja van.
kiságy, matrac, takaró, plédek, huzatok, rácsvédő, baldachin, kád, hordozó: kaptunk, megbecsüljük. :)
utazóágy: hauck
babakocsi: retrus
etetőszék: top rider (szempont volt számomra, hogy ne csak a háttámlája legyen dönthető, hanem az egész ülőfelület)
ruhák: ezt is rengeteget kaptunk, de néhányat vettünk mi is Tescoban, turiban - lényeg az anyaga; ill tesz-vesz vatera is szóba jött/jön - ez lutri ugyan, de nekem eddig szerencsém volt
cumi: kizárólag a MAM-ot fogadja el
cumisüveg: többféle van, a cumi rajta: folyadékhoz nuk-os, de tápszerhez már nem fogadja a nuk-osat, így az valami noname-s :)
pelus: Pampers active baby!!! éjjel-nappal :) a premium care-s ugyan a legjobb, de a legdrágább is (tavaly ősszel még vártuk a picit, akkor akciós volt a pelus/3000Ft, így betáraztunk, most megint akciós a Tesco-ban :) 3100Ft!!! :):):) megint betáraztam, ha jól számoltam, kb novemberig elég :) Egyébként ha kifogsz egy jó akciót kicsit sem drágább a Pampers mint az olcsónak mondott sajátmárkás pelusok (tesco, DM, Rossmann stb)
törlőkendő: épp ami akciós :) ami maximálisan jó: Huggies, de sokan írták a DM popsitörlőt is, hát ezt én is ki fogom próbálni :)
pospsikrém: Sudo :) egyrészt hozzájutok "olcsón", másrészt nekünk valahogy kimaradt a felírásból a patikai, így sosem próbáltuk
fürdető, sampon, olaj: Johnson's (nem is próbáltam mást)
táplálkozás: galád módon nem eszi meg, csak a bolti ételeket! (ha ez ellen van valakinek ötlete, azt szívesen fogadom:))
tehát: Univer, Kecskeméti jöhet, Ovko főzelékei borzalmasak, viszont a gyümölcsök egész jók.
Más most nem jut eszembe. :)
Szia,
a bútorok a brendonból vannak főleg, de van ikeás is, babaápoló termékeket kezdetben gyógyszertárban vettem, aztán áttértem a frezydermre. Tápszer főlént kecskeméti. Dm saját márkás pelus nappalra, pine éjszakára. Tányér, kanál, meg ilyen apróságokat dm-ből vettük, ruhából pedig főleg f&f-est és h&m-est.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!