Miből milyen márkákat vásároltok?
babaápolás: - legelején gyógyszertári cuccok, aztán elhasználtuk az ajándékba kapott pár johnsons fürdetőt és már nem is olyan pici. Most már nem is veszünk neki külön fürdetőt. a gyógyszertári popsikrém bevált, annál maradtunk
- pelenka: ha elutazunk pampers, (nem volt kedvem kísérletezni), de egyébként textilpelus (zsebes óccsó, de jó :) kínai, bele tetrapelenka)
Öltözködés: nem vagyok egy márkához ragaszkodó típus, de ha nem számítana a pénz, akkor a nextet tudnám javasolni (masszív, jó a méretezése). de a tesco-s bodykat is szeretem pl.
cipőnél: szupinált cipőt veszek csak (de márkához itt se ragaszkodom)
táplálkozás: mindent én készítek, fontosnak tartom a jó alapanyagot. zöldség. gyümölcsöt inkább piacról, mint a tesco-ból, stb.
-pampers active baby pelenka
-DM zöld baby love positörlő
-neogranormon popsitörlő
-seress féle (gyógyszertári) popsikrém
-sudocrem nehéz esetkre (fogzáskor pl.)
-gyógyszertári fürdetőkrém
-tescoban kapható bodyk nagyon jók
-leopoldi márkájú ruhák
-topp kft. zoknijai (aminek fodros a széle)
-bébiételből mindegy, ami annyira nem jön benki, az az univer
-nestlés tejpép(banános)
-nuk márkájú cumi
-nuk márkájú ivópohár
-nuby kanál
nagyjából ennyi jutott eszembe
-pampers premium care-nél nics jobb lehet kicsit drágább de még ha 3 adag pisi is van benne akkor sem hideg a kis biguja tehát nem fázik fel.míg a többinél észre vettem hogy nyirkos és hideg ha nem azonnal veszem le róla
-ugyan igy a pampers popsitörlö az átlagnál nedvesebb igy nem kell belőle több az olcsobból több kell
-duriban szoktam ruhákat venni az angoloknak nagyon jó minőségű ruháik vannak.a bébik nem tudják elhasználni.habár megtehetnénk hogy mindeből ujjat vegyünk de az ésszerűségre törekszem.
babaápolás: gyógyszertári fürdető, testápoló, popsikrém
samponból Babe
pelenka: Dm-es babylove
kiegészítők: Dm-es kiskanál, fogkefe, törlőkendő...
ruha: mindegy, csak 100% pamut legyen, a C&A babaruhák nagyon jók.
Mi sok babafelszerelést a Bergon-ban vettünk meg, kiságy, kókuszmatrac, babakocsi, textilpelus, fejvédő. Itt az olcsótól a drágáig minden megvan, bő választékban.
Cumi, cumisüveg csak az Aventet fogadja el a fiam, 15 hónapja márkahű.
Sok noname dolgunk is van, pl. Auchanból piskóta alakú kád 1000 Ft volt, sehol se láttam még olcsóbbat és tök ugyanaz, mint a nagy neves bababoltokban.
Ruhákból nálunk sok fajta van, a Bollaby (Brendon, főleg harisnyát vettem innen, mert elég drága), teszkós (F&F, Cheerokee), Lupilu (Lidl), In Extenso (Auchan), de használtban vettem már George, Next és ismeretlen márkát is. Cipőből nálunk bevált a Bobby Shoe, bár ezt sokan szidják.
Kajából eleinte a Kecskemétit és az Univert vettem, de kapott már Dm-est, Hipp-et is.
Amíg picike volt, mindenből a gyógyszertári kozmetikumot használtuk, utána áttértünk a Gabi fürdetőjére, popsikrémjére, jelenleg Nívea baby-t használunk. Van, amiből még most is a patikásat használjuk.
Pelenka: Éjszakára pampers, nappalra 100 db-os gazdaságos pelus.
Törlőkendő: DM zöld csomagos (4 darabos)
Eü termékek: gyógyszertárit használjuk még. Most fogunk BABA tusfürdőre váltani. A D - vitamin, popsikrém maradt. A parafinolajból rózsaszín tescosat használunk. Nekünk bevált.
Ruha: börzéken szoktam vásárolni. Csak NEXT, GAP vagy Tesco-s ruhákat. Elsősorban 100% pamut legyen persze!
Cipő: Martfűre járunk Superfit cipőket és szandálokat venni. Általában 2-3 ezer forintért veszünk cipőt és szandált is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!