Milyen sportbabakocsit ajánlanátok 7 hónapos, ülni tudó babának? Nem ismerem a márkákat, nem tudom, melyik megbízható, jó.
Sziasztok!
7 hónapos a lányom, neki szeretnék egy sportbabakocsit venni, de nem tudom, milyet. Ill. annyit tudok, hogy legalább az első kerekei bolygósíthatók legyenek (ez nagyon fontos), dönthető legyen...
Ami nagyon tetszett, az a Chipolino Viva 2010-es sportbabakocsija - sok érv szólt mellette: vízszintesig dönthető, állítható tolókar (a 2011-esben már átfordítható is), pohártartó, lábzsák, stb.
De elég drága nekünk, ennyit nem igazán tudunk rászánni.
15-18.000 forint közötti összegben keresnék JÓ és megbízható kocsit, mert elég gyakran használjuk.
1.vagyok
Kedves kérdező!
Nekem is van tapasztalatom a sportkocsiban!DE mivel te 15-18000Ft-os babakocsit akarsz,ezért a mienkét pl nem linkelhettem be neked mert az drágább(EasyGo Loop).De abban amit belinkeltem elég sok sportkocsi volt.
Egyszerűen imádom. Könnyű, dönthető, bolygósítható és jól is néz ki. Egyedül karfája nincs, azt hiányolom, de már keressük a megoldást! Ja, van belőle pink is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!