Melyik a jobb babakocsi, és miért: a Concord Fusion vagy a Jane Nomad? És a Nurse az a Jane hígított változata lehet, vagy megbízható, csak olcsóbb?
A Concord Fusion az állatira jól néz ki, meg biztos nagyon jó babakocsi is, mi szimpatizáltunk vele, de nekem egy bajom volt vele, hogy nem tartozik a könnyű babakocsik kategóriájába, 12 kg, ha jól emlékszem. Ez nekünk fontos szempont volt, mert így is úgy is emelni kell majd. Mi végül egy szuperjó kis Abc Design-t vettünk, és én nagyon szeretem, viszonylag könnyű, 9 kg! Én (még) gyerekestől cipelem fel, meg le az első emeletre! :)
A kerék is valóban fontos szempont egy babakocsi vásárlásnál! Mi kaptunk az Abc Designunk előtt kölcsönbe egy Maxi Cosi-t, annak terepjárós nagy kerekei vannak. Nos, ez már biztos, hogy verhetetlen! :) Hóban, sárban, földúton tudtam vele "repeszteni" :) és az Abc Design-nak is ez az egyetlen "hibája", hogy nem terepjárós a kereke:( Ezt az egyet sajnálom, de minden másban szuper! A terepjárós kerékkel viszont annyira jó volt menni bárhol, itt nálunk nagyon rosszak az utak, meg rengeteg a macskakő, úgyhogy a terepjárós a tuti! :)
A Jane Nomad-ot nem nagyon ismerem, de megnéztem a neten, és jól néz ki nagyon ez is! :) És ami nagyon jó, hogy nagyon könnyű!!! 6,5 kg! Ez biztos nagyon kényelmes, nagyon könnyű emelgetni, cipelgetni! :) Bár ennek a kerekei sem terepjárósak... viszont azt mondják, hogy nagyon strapabíró, városi és egyéb terepen is nagyon ellenálló és biztonságos. :)
Ha sokat fogod emelgetni, akkor talán inkább a Jane Nomad-on gondolkozz el, ha ez nem szempont, akkor hasonló a kettő tényleg, amelyik szimpatikusabb azt vedd. :)
Azért valamit remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!