A Brendonban kapható babakocsi mind minőségi? Megbízható? Gondolok itt a 69 900 Ft-os hordozó + mózeskosár + váz összeállításokra.
Nekem ez tetszik nagyon.
Nem mind megbízható,és ez nem a Brendon hibája.Vannak a Hauknak nagyon jó kocsijai,de ez a szett nem az!Élőben láttam,hát extra gagyi:(.Amit a 2. belinket (előre elnézést tőle),de nem hinném,hogy 50-ért az bármivel jobb lenne,mint ez 70-ért.Elmesélem,hogy én hogy jártam.Első babámat vártam és ,mint ahogy a legtöbb kismamának ,nekem is új kocsi kellett!Meg is kaptam a nagyszülőktől.Mivel nem volt rá nagyon sok pénz így egy hasonló kaliberű szettet vettünk.Na azóta is bánom,mert 20 ezerért sem kellett a kutyának sem,pedig csak 6 hónapig használtam.Ma azt csinálnám,hogy vennék használtan egy igenis jó minőségű ,megbízható babakocsit/szettet.Nagyon jókat ki lehet fogni,amiket szintén csak pár hónapig használtak,és pénzszűke,vagy helyhiány miatt eladnak féláron.Gondoljátok meg jól...:)
Bocsánat,hogy hosszú voltam!
Köszönöm a válaszokat, igen elgondolkodtató. Sajnos 60 ezer a max. keret babakocsira, még ez a 69 900-as lett volna, ha tényleg megéri. Akkor körülnézek a használt kocsik között, keresgélek tovább a neten.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz a megfelelő babakocsi kiválasztása.
Egyik ismerősnek ilyen kocsija van, nagyon jó, az alsó kosara extra nagy!
utolsó vagyok
és a nagy kerekei miatt hóban is simán elmegy
az enyémnek elől kicsi kerekei vannak, azzal nem tudtam olyan simán közlekedni
második gyereknél én is valami hasonlót veszek
szia!
én is azt ajánlom hogy márkát vegyél akár megkíméltet használtan mert azt később is el tudod adni és nem bosszankodsz vele jól bevállt ismert márkát
pl:Maxi Cosi, Quinny, Peg perego ...
Köszönöm!
A 3 kerekűvel tudjátok mi a kérdés, ami miatt gondolkodom: a stabilitása. Vajon ugyanolyan stabil lehet, mint a 4 kerekű társa? Nem lenne jó, ha elborulna a babámmal, amikor ficánkol :) Lehet, hogy hülye kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!