Miért engedélyezik a kengurut ha káros a babáknak? Akkor is káros ha 1 szer 1 héten 2-3 órát van benne?
Szerintem a 2-3 óra a sok,nem az hogy minden nap-e.
Van sok olyan mély és vastag anyagból, hogy az tényleg kényelmetlen lehet a babának.
Nemértem miért lenne káros?
Szerintem a mai babakocsikon kellene változtatni, hogy a szülővel szemben legyen a gyerek. Csak így, a szemkontaktust megtartva lehet a gyerek-szülő meghitt kapcsolat.
"A linkekről ennyit: MINDEGYIK csoport belinkelgethet ódákat a saját maga által választott módszerről, legyen az kenguru, kendő, babakocsi, bármi. És belinkelgethet mindenki tucatnyi ellenérvet is, szintén eü-söktől, amik ezeket a módszereket negatívan jellemzik......tehát a linkek nem bizonyítékok, de az is tény, hogy MINDEGYIK módszert lehet totál rosszul is alkalmazni, tehát valahol veszélyes mindegyik, ha rosszul használjuk."
Igen, igazad van, mindegyikről vannak pozitív és negatív írások a neten, tehát nem bizonyíték egyik sem. Viszont egyszerűbb dönteni, ha valaki elolvassa a pro és kontra cikkeket. Én pl. ezek miatt a linkek miatt döntöttem a kendő mellett. Mert én azelőtt nagyon kendő-ellenes voltam. És ezeket elolvastam, és sokkal logikusabbnak találtam a magyarázatokat, mint a kendő-elleneseket.
"a babakocsi káros komolyan......ennyi hülyeséget, attól hogy kendőmániások vagytok nem kell ilyet állítani,ennyi erővel a kendő is nagyon káros mert szintén beszívja a kipufogó füstöt.Le lehetne erről szállni azért mert ti bele vagytok bolondulva nem kell mindenkire rátukmálni és károsnak mondani a többit."
Igaza volt a másik válaszolónak, a belvárosban, babakocsiban tolt gyerek jobban beszívja a kipufogó füstöt, mert azzal egyszinten van. Persze ez nem azt jelenti, hogy a kendőben nem éri a füst a babát, csak azt, hogy a kocsiban sokkal többet szív be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!