Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért engedélyezik a kengurut...

Miért engedélyezik a kengurut ha káros a babáknak? Akkor is káros ha 1 szer 1 héten 2-3 órát van benne?

Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 17:24
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
54%
A linkekről ennyit: MINDEGYIK csoport belinkelgethet ódákat a saját maga által választott módszerről, legyen az kenguru, kendő, babakocsi, bármi. És belinkelgethet mindenki tucatnyi ellenérvet is, szintén eü-söktől, amik ezeket a módszereket negatívan jellemzik........tehát a linkek nem bizonyítékok, de az is tény, hogy MINDEGYIK módszert lehet totál rosszul is alkalmazni, tehát valahol veszélyes mindegyik, ha rosszul használjuk.
2012. jún. 24. 17:21
 12/35 anonim ***** válasza:
52%
Akik a kendőt választották, azok úgy legszívesebben szemmel vernének mindenkit, akik nem. Zéró tolerancia, hisznek elvakultan valamiben és térítenek. Ez van. De attól még a kenguru, vagy bármi más, nem káros.
2012. jún. 24. 17:22
 13/35 anonim ***** válasza:
49%
Egyébként a cigis hasonlat teljesen rossz. A cigin eléggé feltűnően ott virít a felirat, hogy káros, halált okozhat stb. A kengurut viszont nem úgy próbálják eladni, hogy hát ja, a babádnak minden baja lesz tőle de azért csak vedd meg. Ha tényleg olyan káros lenne, már elegen beperelték volna a kengurugyártókat ahhoz, hogy ne engedjék őket forgalomba hozni mostanra.
2012. jún. 24. 22:57
 14/35 anonim ***** válasza:
40%
A babakocsi tényleg káros ha belvárosban használja az ember. Mivel a baba ilyenkor a kipufogók szintjén van. Tök jó elviszed a gyereket sétálni hogy CO2-ot lélegezzen. Meg marhára útban van a többi embernek is a babakocsi.
2012. jún. 28. 09:43
 15/35 anonim ***** válasza:
45%
a babakocsi káros komolyan..........ennyi hülyeséget, attól hogy kendőmániások vagytok nem kell ilyet állítani,ennyi erővel a kendő is nagyon káros mert szintén beszívja a kipufogó füstöt.Le lehetne erről szállni azért mert ti bele vagytok bolondulva nem kell mindenkire rátukmálni és károsnak mondani a többit.
2012. jún. 28. 09:56
 16/35 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem a 2-3 óra a sok,nem az hogy minden nap-e.

Van sok olyan mély és vastag anyagból, hogy az tényleg kényelmetlen lehet a babának.

2012. jún. 28. 16:11
 17/35 anonim ***** válasza:
51%

Nemértem miért lenne káros?

Szerintem a mai babakocsikon kellene változtatni, hogy a szülővel szemben legyen a gyerek. Csak így, a szemkontaktust megtartva lehet a gyerek-szülő meghitt kapcsolat.

2012. jún. 28. 16:16
 18/35 anonim ***** válasza:
87%

"A linkekről ennyit: MINDEGYIK csoport belinkelgethet ódákat a saját maga által választott módszerről, legyen az kenguru, kendő, babakocsi, bármi. És belinkelgethet mindenki tucatnyi ellenérvet is, szintén eü-söktől, amik ezeket a módszereket negatívan jellemzik......tehát a linkek nem bizonyítékok, de az is tény, hogy MINDEGYIK módszert lehet totál rosszul is alkalmazni, tehát valahol veszélyes mindegyik, ha rosszul használjuk."

Igen, igazad van, mindegyikről vannak pozitív és negatív írások a neten, tehát nem bizonyíték egyik sem. Viszont egyszerűbb dönteni, ha valaki elolvassa a pro és kontra cikkeket. Én pl. ezek miatt a linkek miatt döntöttem a kendő mellett. Mert én azelőtt nagyon kendő-ellenes voltam. És ezeket elolvastam, és sokkal logikusabbnak találtam a magyarázatokat, mint a kendő-elleneseket.

2012. júl. 1. 15:05
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

"a babakocsi káros komolyan......ennyi hülyeséget, attól hogy kendőmániások vagytok nem kell ilyet állítani,ennyi erővel a kendő is nagyon káros mert szintén beszívja a kipufogó füstöt.Le lehetne erről szállni azért mert ti bele vagytok bolondulva nem kell mindenkire rátukmálni és károsnak mondani a többit."

Igaza volt a másik válaszolónak, a belvárosban, babakocsiban tolt gyerek jobban beszívja a kipufogó füstöt, mert azzal egyszinten van. Persze ez nem azt jelenti, hogy a kendőben nem éri a füst a babát, csak azt, hogy a kocsiban sokkal többet szív be.

2012. júl. 1. 15:10
 20/35 anonim ***** válasza:
14%
Persze kipufogó füst,ezért jobb a magasabb babakocsi,és én nem a belvárosban sétáltatom a gyerekem és nem is pesti vagyok ahol nagyon rossz a levegő.Ennyi erővel a kendőben jobban leéghet a gyerek sokkal jobban izzad stb
2012. júl. 1. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!