Nincs valami homeosgolyo ami jo arra hogy babám ne ébredjen hajnal 5 kor?
Szia!
Manóm 7 hónapos,de ugyanez a helyzet,mint nálatok.Este későn alszik el és reggel nagyon korán kell.Sőt mostanában éjjel is felkel,mert már felül és azt még álmában is gyakorolja.Próbálom napközben sokat ébren tartani és csak kicsit engedem aludni,de ez sem használ sokat.Vagy estére jól kifárasztani vagy tejpépet adok neki,de semmi.
lehet fogzás miatt van,vagy front,a meleg megbolondítja őket,nagyon nem bírják.
Már teljesen lemerültem,de már megszoktam!
Kitartást neked!
Hajnal 5-kor már javában reggel van, rég világos, csicseregnek a madarak...
én is próbáltam később letenni a manót, ugyanakkor kel, ha ismét korábban tettem le, akkor is, így marad a korábbi elalvás, nekem is, és kevésbé érzem botrányosnak a hajnalt, bár tudnék még aludni:))
Az én lányom 11 hós, ugyanez a helyzet. Akár 7-kor fektetem, akár 9-kor, reggel 5 után indul a buli... Persze tőlünk is elvárja, hogy pörögjünk ezerrel, mint ő:) A nappali alváshoz annyit, hogy manóm is rossz alvó volt nap közben, míg rá nem jöttem, hogy melege van. Azóta csak egy kis póló van rajta - meg persze a pelenka - és másfél órákat alszik. Nálatok nem lehet ez a bibi?
Ja, a Viburcol kúpot használjuk, és ez sem hosszabbítja meg a reggelt. DE egy próbát megér, hátha a babádnál beválik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!