Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nincs valami homeosgolyo ami...

Nincs valami homeosgolyo ami jo arra hogy babám ne ébredjen hajnal 5 kor?

Figyelt kérdés
Este akár nagyon késön alszik el és mégis hajnal 5 kor fitt stb ez egy kicsit fáraszto.nappal meg fél orákat alszik9.5 hosvagy valami praktika?
2009. júl. 7. 08:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Manóm 7 hónapos,de ugyanez a helyzet,mint nálatok.Este későn alszik el és reggel nagyon korán kell.Sőt mostanában éjjel is felkel,mert már felül és azt még álmában is gyakorolja.Próbálom napközben sokat ébren tartani és csak kicsit engedem aludni,de ez sem használ sokat.Vagy estére jól kifárasztani vagy tejpépet adok neki,de semmi.

lehet fogzás miatt van,vagy front,a meleg megbolondítja őket,nagyon nem bírják.

Már teljesen lemerültem,de már megszoktam!

Kitartást neked!

2009. júl. 7. 08:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Hajnal 5-kor már javában reggel van, rég világos, csicseregnek a madarak...

én is próbáltam később letenni a manót, ugyanakkor kel, ha ismét korábban tettem le, akkor is, így marad a korábbi elalvás, nekem is, és kevésbé érzem botrányosnak a hajnalt, bár tudnék még aludni:))

2009. júl. 7. 08:27
 3/6 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat.Akkor maradok az este 8 kori elalvásnál.igy is meg ugy is 5 kor ébred.Kitartás nektek is!!szép napot
2009. júl. 7. 08:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet próbálkozni viburcol homeos kuppal, ezt több napig folyamatosan adni kell hogy hasson, de szerintem a babád ennyi alvást igényel, fóleg ha fitten és pihenten kel ötkor, ezért gyanus, hogy segitene:(
2009. júl. 7. 08:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én lányom 11 hós, ugyanez a helyzet. Akár 7-kor fektetem, akár 9-kor, reggel 5 után indul a buli... Persze tőlünk is elvárja, hogy pörögjünk ezerrel, mint ő:) A nappali alváshoz annyit, hogy manóm is rossz alvó volt nap közben, míg rá nem jöttem, hogy melege van. Azóta csak egy kis póló van rajta - meg persze a pelenka - és másfél órákat alszik. Nálatok nem lehet ez a bibi?

Ja, a Viburcol kúpot használjuk, és ez sem hosszabbítja meg a reggelt. DE egy próbát megér, hátha a babádnál beválik...

2009. júl. 7. 11:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi is korán keltünk 8 hónapja neki reggel ötkor szép a reggel de pár napja azt vettem észre ha fürdés előtt 20 perccel jól megetetem extra kaja majd egy órával tovább alszik, már 6 napja bejön remélem tényleg azért kelt korán, mert éhes volt,pobáld ki te is lehet hogy bevállik, persze most 6 körül kel én meg 7-ig szeretném de bízom az óraátállításban összel :-)))
2009. júl. 7. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!