Mivel és miből itassam a lányom?
10hónapos múlt a lányom és nem akar inni sehogy ,semmiből.Vízzel szoktam kínálni,próbáltam már csőrösből,de azzal csak játszik,rendes pohárból,abból még eleinte ivott is pár kortyot,de most csak kibugyogja a vizet a szájából,ugyanezt csinálja,ha kanállal adom,cumisüvegből eleinte ivott 10ml-t!,de most azt is eltolja a szájától.
Legnagyobb probléma,hogy ha bent is van a szájában a víz,akkor egyszerűen kinyitja és kifolyik az egész.Nagyon meleg van,nem hiszem,hogy nem szomjas.
A kutacsa már össze van forrva,így azon sem tudom megnézni,hogy ha ki lenne száradva.Tápszeres,reggel és este kap már csak.
Köszi,a választ!
Na,most sikerült megitatni:limonádét csináltam neki,igazi citrom levéből és egy pici cukrot is tettem bele és cumisüvegből kapta.Lecsúszott 130ml!Lehet ez beválik.Nem lett nagyon citromos.
Igen,én is ezért nem akartam adni mást,csak vizet,de az abszolút nem kell neki.Viszont 2napja is 35fok volt a lakásban,izzadt és jóformán csak aludt,én is szomjas voltam,akkor gondolom ő is,valamit meg muszáj innia.
De mondom alig raktam bele cukrot,nem úgy csináltam mint a miénket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!