Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel és miből itassam a lányom?

Mivel és miből itassam a lányom?

Figyelt kérdés

10hónapos múlt a lányom és nem akar inni sehogy ,semmiből.Vízzel szoktam kínálni,próbáltam már csőrösből,de azzal csak játszik,rendes pohárból,abból még eleinte ivott is pár kortyot,de most csak kibugyogja a vizet a szájából,ugyanezt csinálja,ha kanállal adom,cumisüvegből eleinte ivott 10ml-t!,de most azt is eltolja a szájától.

Legnagyobb probléma,hogy ha bent is van a szájában a víz,akkor egyszerűen kinyitja és kifolyik az egész.Nagyon meleg van,nem hiszem,hogy nem szomjas.

A kutacsa már össze van forrva,így azon sem tudom megnézni,hogy ha ki lenne száradva.Tápszeres,reggel és este kap már csak.

2012. jún. 23. 09:07
 1/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam már a Hippes babateát is,de az sem kell neki.
2012. jún. 23. 09:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem mind két gyereknél a szívószálas kulacs vált be! Nem csöpög nem folyik!
2012. jún. 23. 09:11
 3/8 anonim ***** válasza:
ja és én gyümi levet /cappy/ adok a kicsinek mert nem iszik meg mást néha talán véletlenül 2-3 korty víz esetleg.
2012. jún. 23. 09:13
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi,a választ!

Na,most sikerült megitatni:limonádét csináltam neki,igazi citrom levéből és egy pici cukrot is tettem bele és cumisüvegből kapta.Lecsúszott 130ml!Lehet ez beválik.Nem lett nagyon citromos.

2012. jún. 23. 10:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanez, 10 hós kisfiú, reggel-este tápszer, ugye nyár van. Ebég után kíbálom max pár korty aztán folyik ki :). Csőrös poharat meg rázza mint az őrült, ahogy írtad csak játszik vele. Én ezen már nem stresszelek, ő tudja. Sose volt nagy víz ivó, nem is teázott, elvileg a reggeli-esti tápszer fedezi a folyadékszükségletüket. Nem tudom főzöl e neki vagy babakaja meg gyümölcs hasonló, azokban is van víz. Szerintem ezen kár stresszelnünk, ha szomjasak lennének nem folyatná ki a szájából. :)
2012. jún. 23. 10:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Bármit teszek és bármennyit a cumisüvegébe azt azonnal benyomja reflexből, de inkább azért mert finom (limonádé, gyümilevek stb)nem azért meg szomjas. Szerintem ne adj neki cukros löttyöket csak azért h igyon, mert többet árt mint használ. Nem fog kiszáradni, a tápszer- víz elég, viszont pont abban a korban van amikor nagyon frankón megszokhatja a cukros italokat (később kóla stb) pláne cumisüvegből, nagyon sokat árt a fogaknak, a legtöbb cumisüvegre rá is van írva h cukros dolgokat ebből NE.
2012. jún. 23. 10:41
 7/8 A kérdező kommentje:

Igen,én is ezért nem akartam adni mást,csak vizet,de az abszolút nem kell neki.Viszont 2napja is 35fok volt a lakásban,izzadt és jóformán csak aludt,én is szomjas voltam,akkor gondolom ő is,valamit meg muszáj innia.

De mondom alig raktam bele cukrot,nem úgy csináltam mint a miénket.

2012. jún. 23. 11:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én lányom 22 hónapos.Nála a limonádé vált be.Egyébként bármit megiszik amit adok neki,de a limonádé a favorit(persze nem tömény cukor,alig van valami íze:))
2012. jún. 24. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!