Mivel itassam a Lányom? és honnan tudom hogy szomjas?
Figyelt kérdés
Lehet furcsa kérdés de elsö babánk és nem tudom ezekre a választ.többször volt hogy hogy mikor sírt és nem tudtuk mi lehet a baja megpróbáltunk neki adni forralt vizet vagy teát de nem kellett neki.szóval úgy isten igazából még nem volt megitatva.2 hónapos.lehet hogy elég neki amit megeszik ? tápszeres.vagy nem jót akarunk neki adni ? mit itassunk vele?2010. nov. 22. 08:50
1/5 anonim válasza:
Hát nem tudom, hogy a tápszeres babáknál kell e mellé itatni-az én gyerekem az szopis baba volt, őt nem kellett. Védőnő adná a legjobb tanácsot, de szerintem a forralt, lehűtött víz a legjobb.
2/5 anonim válasza:
Szia.Forralt lehütött víz.:)Az én babám anyatejes,de nyáron én is adtam neki vizet.:)
3/5 anonim válasza:
A kislányom kezdetektől tápszeres, vizet adok neki inni. Szentkirályit amit 24 órán belül nem kell forralni. Én nem adtam teát, ha nyáron nem akart annyit inni vizet, egy nagyon pici 100%-os babagyümölcslevet tettem bele de tényleg csak minimálisat. Most egy éves de szereti a vizet, ha szomjas azt kap.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2010. nov. 22. 09:52
5/5 anonim válasza:
Nekem szopis babám volt, de ő is ivott mellette.
Forralt és lehűtött víz a legjobb, ha viszont - mint nálunk - borzalmas a csapvíz, akkor adhatsz Hipp babavizet vagy Szentkirályit. Jana-t nem javaslom, mert fluoridos, a Humana-ra nem emlékszem, csak azt tudom, hogy nem vettem meg.
Az édeskömény tea is jó lehet időnként, csak vigyázz, nekem szelet csinált, a lányom nem bírta, akkor váltottunk gyógynövényes tea-keverékre. Fontos, hogy ízesítés nélkül add, cukor, egyéb nélkül! Mézet se (egy éves korig amúgy is tilos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!