Milyen arányban adtok bolti, illetve házilag készített ételt a babátoknak? Nem tudom mit tehetnék, hogy szívesen egye a főztömet?
próbáld úgy adni neki h te is eszel közben , az én kis lányom akkor eszik a legjóízűbben ha látja h mi is hammizunk és ő is kéri azt amit mi eszünk. Észrevétlenül szépen át áll arra amit te készítesz neki.
próbáld ki hátha bejönn.!
üdv. 13,5 hós baba anyukája
szia! nálunk is ez a helyzet, bár a babám mindjárt 9 hónapos. a kedvencei: brokkoli nyúlhússal, vadas marha rizzsel, zöldségek bárányhússal stb.
mindegyik remekül illatozik és nem tudom, hogy de van bennük hagyma. csak azt eszi meg amiben van :) én ilyet házilag nem tudok csinálni, hogy pocikímélő legyen. így nem főzőcskézek neki...
de a családnak főzött kaját szívesen eszi, pár kanállal már adok neki (de csak repetaként, a bébikaja után) és imádja! persze csak piciket merek és olyat, amit tudom, hogy nem árt neki. én elég sótlanul, kevés fűszerrel főzök (nem bírja a gyomrom), így rövidesen közös koszton leszünk :)
Az enyém 1 éves és még mindig sok bébikaját eszik.
Főzök sokat a családnak, apa, meg nagyobb gyerek így arra nincs időm, hogy külön a babának csináljak valamit.
Amikor olyat főzök ami szaftos (pörkölt, főzelék, paprikáskrumpli stb) akkor azt eszi velünk.
Hátul még csak most jön a foga és a rántotthúst nem rudná megenni. Csócsálja persze, ismerkedik vele, de még nem tud annyit enni belőle, hogy jól is lakjon.
o6:06os valaszolo, hat van olyan, hogy a baba az uvegeset szereti, nem csak szoktatas kerdese. en 3 hetig probaltam sajat keszitesuvel megszoktatni a babamat, soha addig nem evett uvegeset es miutan sehogy sem haladtamkiprobaltuk es azt legalabb megette.
a kerdezonek:en ugy probalok neha hazit is becsempeszni, hogy higabbra csinalom es sokaig turmixolom, es en is eszek a babaval, mert akkor mintha jobban erdeklodne a kaja irant
Sajna az én fiam is sokkal szívesebben eszi az üvegest.
sokat főzök neki, de a vége az, hogy kinyitok egy üveget:(
7 hós
06:11
Lehet Te szuper anyuka vagy, de én nem tudok többfélét főzni, pláne nem egyszerre.
Azért még nem kell leugatni, és írtam, hogy eszegeti a rántott húst is! De ő olyan jól eszi a főzeléket, egy egész üveggel, azzal lakik jól csak, nem a nehezen rágható egyéb dolgokkal.
JA ÉS NE GONDOLD, HOGY AMIT TE FŐZÖL ABBAN TUDOD MI VAN.
Inkább üveges kaja, mint Auchan-ba vásárolt nitrites sárgarépa, pirosított paradicsom, vegyszeres zöldségek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!