Melyik lehet ez a babakocsi? Esernyőre csukható, vízszintesig dönthető, rossz terepen is jól "viselkedő" babakocsi. Biztosan van ilyen, de az Én utamba még nem akadt ilyen. Szerintetek?
Örülök neki, hogy jó véleménnyel vagy a PC-ról.
A kérdésed már bennem is megfogalmazódott! Nekünk a Bergonunk a nagylánynak lett véve 7 éve. Őt kiszolgálta teljesen, 3 évig használtuk, aztán a barátnőm kislánya is használta 2 évig, s most a kicsi lányunk is "abba született".
Most nálunk azért merült fel egy kisebb kocsi vásárlása, mert a nagylányt minden reggel autóval visszük isibe és hozzuk du.haza. A Bergon pedig nem erre van kitalálva.
Most még megoldottuk a hordozóval(kézben bevittem benne a babát az isibe) de őszre már nehéz lenne úgy hozni vinni. Meg boltba így pl. nem lehet bemenni.
De Én is sokat hallom, olvasom, itt is, hogy van, aki 8 babakocsit is megvesz. Nekem ez furi:)
Nektek, kedves 20-as hozzászóló, melyik fajta PC van?
Kicsire csukódik?
Szia:)
23.07-es hsz vagyok!
Mi olyan helyen lakunk,hogy egy cm aszfalt sincs csak földes,kavicsos út...én hóban ,sárban használom a kocsit nap mint nap már 11 hónapja...nagyon jó meleg lábzsákja van,könnyen tisztitható,hamar száradó az anyaga.Kérdezed,hogy egy kézzel tudom e tolni...:)igen tudom de nem olyan könnyen...talán ennyi negativuma van...viszont ritkán kell az egykezes megoldáshoz folyamodnom,úgyhogy ez nekem nem kizáró tényező!
nagyon könnyen összezárható és egy kézzel kinyitható...könnyű az egész..én tényleg csak jókat tudok rá mondani.Még egy szakadás sincs a gépen :)pedig használjuk rendesen.Nekem nagy könnyebség az utazásnál is mióta megvan,hogy ilyen könnyű bánni vele:)
Ezek már szerintem nagyon jó,erős anyagból készülnek!
Én imádom és a lányom is..mikor beletettük az üzletben,hogy kipróbálja,rögtön feltette a tappancsait a karfára ,örületes kényelembe helyezte magát benne és vigyorgott önelégülten...nem is volt kérdés,hogy ezt neki találták ki:)
Ha írsz priviben email cimet küldök képet,hogy néz ki használatban:)
Én vagyok a PC-s. :) Nekünk PS682 van. Mondjuk nem fér bele az árkategóriádba, mert ehhez van, mozes, és hordozó is, de Neked nem is kellene hozzá már mózes. Viszont vízszintesig dönthető a háttámlája. Jónak tűnik az is, amit az egyik kedves válaszoló linkelt.
Vagy nézd meg ezt. Nekem nagyon tetszene, ha nem lenne kocsim :) És olyan csajos :)))
Köszönöm, köszönöm!
Nagyon köszönöm!
Az Aria nagyon jó vétel volna, de azt írja, inkább sima útra ajánlott.
Nekünk abból van a legkevesebb:(:(
Mindjárt megyünk, szétnézünk a Brendonban, Tégelben. Közelünkben csak ezek a babaáruházak vannak.
Kíváncsi vagyok milyenek lesznek életben a képen tettsző babakocsik.
Jártatok már úgy, hogy neten kinéztétek, de a valóságban csalódás volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!