Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik lehet ez a babakocsi?...

Melyik lehet ez a babakocsi? Esernyőre csukható, vízszintesig dönthető, rossz terepen is jól "viselkedő" babakocsi. Biztosan van ilyen, de az Én utamba még nem akadt ilyen. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Most három hónapos a kicsi lányunk, neki keresünk a Bergon mellé egy autósmenőkésboltbajárós kis babakocsit.

2012. jún. 21. 15:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Figyu, egy esernyő kocsi összecsukva legalább 110-120 cm hosszú, tehát keresztben fér el a kocsiban.

Viszont vannak olyan kis sport kocsik (mi most peg perego aria-t vettünk), ami könnyen csukható, és pici helyet foglal, tehát tudok mellé vásárolni is, de a terepet is jobban bírja.

Egyébként volt régebben nekünk egy pierre cardin 637, az elég jól ment terepen is.

2012. jún. 21. 18:42
 12/27 anonim ***** válasza:

Ezért gondoltam: [link]

Nekem egy Ponee-m van, azt már nem gyártják, 5,5 kg, imádom. Még a lányomnak vettem, nagyon sokat használtam, és semmi baja. Igaz lapra csukható, de nagyon kis helyen elfér. Azóta vettem nyaraláshoz egy esernyős Chiccot is, az is tök jó. Azon kívül egy Peg perego Unom van, nagyon jó, de egy komplett kocsi, nem kifejezetten sportkocsi, és elég drága.

2012. jún. 21. 19:30
 13/27 anonim ***** válasza:
nem tudom, hogy volt-e már és én is csak képről ismerem, de masszívnak tűnik és emellett esernyőre csukható: chipolino tiana
2012. jún. 21. 19:36
 14/27 anonim ***** válasza:

Én ezt néztem ki szerintetek jó?

[link]

2012. jún. 21. 19:40
 15/27 A kérdező kommentje:

A Tiana nagyon szép, de azt írják, hogy városi kocsi.Mi nem városban lakunk. Nem utsó sorban embertelen az ára:(

Kedves utolsó!

Szerintem jó lehet az Ava is. Én azért nem merek ilyet venni, mert még nagyon pici a lánykánk. Ő még nem tud ülni, ezért kellene a fektetős. De jó/szép kis kocsinak tűnik.

2012. jún. 21. 21:50
 16/27 anonim ***** válasza:
Mennyire pici? mert pár fokozatba állítható ha nem is vízszintesig 6 hónapos kortól ahsználható
2012. jún. 21. 21:52
 17/27 anonim ***** válasza:

[link]

Szia...

Ilyen a miénk,nagyon szeretem...könnyű és bírja a terepet!

Tesztelve:)

A háttámlája ugyan nem teljesen vízszintesig dönthető...de szinte...szóval kényelmes nagyon!

A kislányom is kb. 3 hós volt mikor megkapta.

Pikk-pakk össze lehet zárni,könnyű...és az ára is reális szerintem!

Csak ajánlani tudom Nektek:)

2012. jún. 21. 23:07
 18/27 A kérdező kommentje:

3 hónapos a kicsikénk.

Az 518-ast már nézegettem, de többen írták, hogy nagyon gyengék a PC kocsik.

Te, mint használó, légyszives mondj erről valamit?

Stabil a kocsitok?

Az ára nagyon tettszene:) Meg maga a kocsi is:)

2012. jún. 21. 23:32
 19/27 A kérdező kommentje:

518-asról még egy kérdés!

Egy kézzel tudod irányítani?

2012. jún. 21. 23:42
 20/27 anonim ***** válasza:
A Pierre Cardin-nal kapcsolatban. Mi 1 éve használjuk és semmi baja, tökéletes. És ez az egy darab kocsink van. Éppen azon gondolkodtam, hogy sokan pár hónap alatt jó pár kocsit elhasználnak, cserélgetnek. Vagy egyszerre több kocsijuk is van. Nem értem miért? Nem felel meg nekik egy kocsi sem? Vagy mi lehet az ok, mert nekem Pierre Cardin van születése óta és tökéletesen megfelel. Nem kellene másik kocsi.
2012. jún. 22. 07:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!