Melyik lehet ez a babakocsi? Esernyőre csukható, vízszintesig dönthető, rossz terepen is jól "viselkedő" babakocsi. Biztosan van ilyen, de az Én utamba még nem akadt ilyen. Szerintetek?
Figyu, egy esernyő kocsi összecsukva legalább 110-120 cm hosszú, tehát keresztben fér el a kocsiban.
Viszont vannak olyan kis sport kocsik (mi most peg perego aria-t vettünk), ami könnyen csukható, és pici helyet foglal, tehát tudok mellé vásárolni is, de a terepet is jobban bírja.
Egyébként volt régebben nekünk egy pierre cardin 637, az elég jól ment terepen is.
Ezért gondoltam: [link]
Nekem egy Ponee-m van, azt már nem gyártják, 5,5 kg, imádom. Még a lányomnak vettem, nagyon sokat használtam, és semmi baja. Igaz lapra csukható, de nagyon kis helyen elfér. Azóta vettem nyaraláshoz egy esernyős Chiccot is, az is tök jó. Azon kívül egy Peg perego Unom van, nagyon jó, de egy komplett kocsi, nem kifejezetten sportkocsi, és elég drága.
Én ezt néztem ki szerintetek jó?
A Tiana nagyon szép, de azt írják, hogy városi kocsi.Mi nem városban lakunk. Nem utsó sorban embertelen az ára:(
Kedves utolsó!
Szerintem jó lehet az Ava is. Én azért nem merek ilyet venni, mert még nagyon pici a lánykánk. Ő még nem tud ülni, ezért kellene a fektetős. De jó/szép kis kocsinak tűnik.
Szia...
Ilyen a miénk,nagyon szeretem...könnyű és bírja a terepet!
Tesztelve:)
A háttámlája ugyan nem teljesen vízszintesig dönthető...de szinte...szóval kényelmes nagyon!
A kislányom is kb. 3 hós volt mikor megkapta.
Pikk-pakk össze lehet zárni,könnyű...és az ára is reális szerintem!
Csak ajánlani tudom Nektek:)
3 hónapos a kicsikénk.
Az 518-ast már nézegettem, de többen írták, hogy nagyon gyengék a PC kocsik.
Te, mint használó, légyszives mondj erről valamit?
Stabil a kocsitok?
Az ára nagyon tettszene:) Meg maga a kocsi is:)
518-asról még egy kérdés!
Egy kézzel tudod irányítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!