Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babátok sem eszik olyan jól...

A babátok sem eszik olyan jól amióta ez a meleg van?

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nem hogy nem eszik annyit de még nyűgösebb is és vedeli a teát :) Megvisel mindenkit ez a hőség.
2009. júl. 6. 15:00
 2/6 anonim ***** válasza:
igen, ez normális, a fiamnak ez már a második nyara és jobban viseli, de tavaly rossz volt, nagyon, leginkább csak este és reggel bírtam rávenni, hogy egyen, de ezt is kinövi...
2009. júl. 6. 15:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Keveset eszik, nyűgös és alig tudtam tegnap este elaltatni. Teljesen megkattant a drága :) Várom már az enyhülést.
2009. júl. 6. 15:11
 4/6 anonim ***** válasza:
1,5 éves a fiam és tényleg sokkal kevesebbet eszik, mióta meleg van. De inni iszik és ez a lényeg. Próbálok saok gyümölcsöt adni neki.
2009. júl. 6. 15:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk változatlan. Igaz, kicsit nyűgösebb, többet szeretne ölben, kézben lenni, ami külön öröm ebben az időben, mikor az ember még önmagától is ragad! De mi amúgy sem vagyunk nagy evők, de ez nem is változott a meleg miatt.
2009. júl. 6. 15:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem azóta (3 napja) 2.5 óránként eszik!! Gondolom, szomjoltás miatt. Nyűgösebbnek csak egy picit nyűgösebb szerencsére.

Egy 3 hós baba anyukája

2009. júl. 6. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!