Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináltok, ha a meleg...

Mit csináltok, ha a meleg miatt nagyon sír a babátok?

Figyelt kérdés
Kisfiam 4 hónapos, és általában jól bírja a meleget, de ezt a mait nagyon rosszul viseli. Délelőtt 2 órán keresztül torka szakadtából üvöltött, éhes nem volt, pelus tiszta, csak már nagyon álmos is volt, de nem tudott elaludni. Végül akkor nyugodott meg mikor a székében betettem a fürdőszobába és kinyitottam a csapot, a víz hangja mindig megnyugtatja... Utána elvittem fürdeni, utána evett és végre elaludt. Ti mit szoktatok csinálni, ha a meleget nem bírja?
2011. aug. 24. 11:26
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Bekapcsolom a klímát abban a helyiségben, ahol nincs a baba. Így kellemes az idő nálunk. Nem kínlódunk. Szerintem a klíma ma már alap dolog, olyan, mint télen a fűtés.
2011. aug. 24. 11:39
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

Szenvedünk. Az én fiam még csak öt hetes, úgyhogy sok lehetôségem nincs. Néha áttörölgetem langyos vízzel megnedvesített pelussal, megy a ventillátor egész nap, de így is 30 fok van. Sokat itatom, mert óránként ébred a szomjúság miatt. És sajna estefelé már annyira nyûgös, hogy csak sír és semmi sem jó.

Aham, klíma alap, csak a mi lakásunk elektromos hálózata annyira öreg, hogy nem bírna el egy nagyteljesítményû légkondit. De valamit muszáj lesz majd kitalálni, mert még egy ilyen nyár és megbolondulunk.

2011. aug. 24. 11:49
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

A kinyitott kanapéra a pléd helyett egy lepedőt tettem, ez hűvösebb, a pléd még melegít is. Redőnyök le. Nedves textilzsepivel törölgetem, ha látom, hogy nagyon kipirosodott a pofija. A kezébe is odaadom, játszik vele, nagyon édes. Sokszor kínálom vízzel, most az se baj, ha picit nedves lesz a napozója.

Pelusozásnál hagyom kicsit szellőzni a popiját is, csak vigyázni kell, mert zsivány, tegnap is lepisilt. :)

Sok folyadék, ha kell, a csapban, kiskádban öblítsd át a babát. :)

2011. aug. 24. 11:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Bekapcsolom a klímát. Ha nem lenne, akkor naponta többször megfürdetném langyos vízben, törölgetném nedves textilpelussal a hajlatait.
2011. aug. 24. 12:01
 5/5 anonim ***** válasza:
68%

úgy tűnik klíma nélkül egyesek nem tudnak élni,

pedig árt a baba egészségének főleg a szemének

utána meg ha kiviszed a 15 fokos lakásból a 30 fokba

csodálkozik hogy szétpukkan a feje a babának.

2011. aug. 24. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!