Mit csináltok, ha a meleg miatt nagyon sír a babátok?
Szenvedünk. Az én fiam még csak öt hetes, úgyhogy sok lehetôségem nincs. Néha áttörölgetem langyos vízzel megnedvesített pelussal, megy a ventillátor egész nap, de így is 30 fok van. Sokat itatom, mert óránként ébred a szomjúság miatt. És sajna estefelé már annyira nyûgös, hogy csak sír és semmi sem jó.
Aham, klíma alap, csak a mi lakásunk elektromos hálózata annyira öreg, hogy nem bírna el egy nagyteljesítményû légkondit. De valamit muszáj lesz majd kitalálni, mert még egy ilyen nyár és megbolondulunk.
A kinyitott kanapéra a pléd helyett egy lepedőt tettem, ez hűvösebb, a pléd még melegít is. Redőnyök le. Nedves textilzsepivel törölgetem, ha látom, hogy nagyon kipirosodott a pofija. A kezébe is odaadom, játszik vele, nagyon édes. Sokszor kínálom vízzel, most az se baj, ha picit nedves lesz a napozója.
Pelusozásnál hagyom kicsit szellőzni a popiját is, csak vigyázni kell, mert zsivány, tegnap is lepisilt. :)
Sok folyadék, ha kell, a csapban, kiskádban öblítsd át a babát. :)
úgy tűnik klíma nélkül egyesek nem tudnak élni,
pedig árt a baba egészségének főleg a szemének
utána meg ha kiviszed a 15 fokos lakásból a 30 fokba
csodálkozik hogy szétpukkan a feje a babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!