Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem dicsekvésből -mert nincs...

Nem dicsekvésből -mert nincs miért- de 1 éves babátok mit tud? Csak viszonyításképp, kb. Leírom az enyémet.

Figyelt kérdés

-Még nem jár önállóan, csak mindig kapaszkodva(kézenfogva járatni nem szoktam)

-Fel-le mászik a kanapéra, székre, fotelre

-Lecsavarja és vissza az ásványvizes kupakot a flakonra

-A formákat beledobja a formabedobóba

-Hintalovazik, közben úgy csinál mint a paci a nyelvével csattogtat

-könyvben megmutat egy-két állatot (kutya, cica, egér, paci)

-mondja és mutatja: nem. Az igent csak mondja, de ehhez nem bólogat.

-szavak elejét vagy végét mondja, pl. kérem = ké'

-ha én kérek valamit ideadja, idehozza

-önállóan még nem eszik, a kanalat is csak néha fogja meg, de azzal nem akar enni, csak én etessem, ő eg kavargat közben a poharában.

-csőrösből iszik

-simából is tud, de még szereti kiönteni (direkt!!)

2012. jún. 20. 14:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért kel. Igazából amikor átaludta az éjszakát akkor is ugyanaz volt a napirendünk mint máskor. A gyakosi kelésnél szerintem a foga volt a gond. De amúgy...nem tudom. Enni nem eszik már hónapok óta, a ciciről is leválasztotta magát pár hete.

Azt kihagytam még, hogy az enyém is földhöz tudja magát vágni és rettentően sír krokodil könnyekkel, ha valami nem úgy van ahogy akarja.

2012. jún. 20. 19:36
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Számomra minden válasz hasznos! Csak hogy tudjátok....:)
2012. jún. 20. 19:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!