Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kismamák! Hogyan lehet megolda...

Kismamák! Hogyan lehet megoldani 2-3 hónapos babával a bevásárlást, főzést?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon ritkán sikerül,főleg ebben a melegben nem tudom összehozni a dolgokat.A férjem szerint valamit rosszul csinálok.Mit?
2009. júl. 6. 10:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szegény van eleged!! Nem irigyellek. Nálunk is a párom intézi a bevásárlást csekket stb. ha kell minden nap megy zsömléért. Ha nincs kaja nem pattog. Ilyenkor érzem úgy szerencsés vagyok! Próbálj vele beszélni hogy ez így nem lesz jó hosszú távon!

2009. júl. 6. 12:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor légy találékony!

Főzze egy iszonyú nagy mennyiségű csirke pörit pl, aztán első nap süsd el neki pörköltként, a többit fagyaszd le.

Aztán legközelebb - pár nap múlva - engedj fel egy pár adagot, keverj hozzá tejfölt, lisztet, és süsd el csirkepaprikásként, ha tésztát főzöl, az egész fél óra alatt megvan.

Aztán legközelebb főzöl tarhonyát, hozzákevered a pörit, és tarhonyás húsként vezeted fel...

Rántott husit is pikk-pakk meg tudsz csinálni, ha egyszer kiklopfolsz, bepanírozol egy rahedli húst, és lefagyasztod...

Mindjárt Te leszel a konyhatündér, csak át kell kicsit rázni őket...

És ne előtte főzd meg... simán beveszi, hogy akkor főtt...

2009. júl. 6. 12:34
 13/16 A kérdező kommentje:
Szia utolsó! Nem fogod elhinni de a csirkének csak az alsó combját eszi meg azt is csak rántva.A tejfölös kajákra azt mondja olyan mint a hányás(elnézést,idéztem),és megy a hasa tőle.Ezt olvasva azt hiszem már Te is feladnád. :((
2009. júl. 6. 13:10
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szegény csirkék felétek akkor alsócomb nélkül, de amúgy épségben rohangálnak... :-)

Hú, de nem egyszerű!

Ha nem lenne súlya akkor, poénkodnék, hogy válj el, de nem fogok!

Nem maradt más hátra, bepanírozol egy halom pipi alsó combit, aztán minden nap rántott csirkével tömöd az urad!

:-)

2009. júl. 6. 16:30
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia, egy kis jó példa férjeknek, igy lehet birni:

Férjem itthon van (épp munkanélküli sajnos), én elsősorban babázom, úgyhogy segitség gyanánt övé a háztartás, áll ez a mosogatásból és a takaritásból leginkább. Ha kell, csinál nekem reggelit/ebédet/vacsorát is, nem egy nagy mágus főzésben, de SEGIT!! Ha orvoshoz kell mennem (fogorvoshoz és bőrgyógyászhoz járok), ő van a bébivel, cumisüvegből megeteti, mindent meg tud vele csinálni, és NAGYON ÉLVEZI! Szóval semmit nem csinálsz rosszul, nézzen kicsit magába az "urad"! Annyit csinálj, ami belefér, de inkább a baba, mint a mosogatás vagy a főzés, már elnézést. Ez nem egyszemélyes feladat, és le a kalappal, aki birja!

Egy 3 hós baba anyukája

2009. júl. 6. 16:34
 16/16 A kérdező kommentje:
Némelyik válasz megmosolyogtat(nem azért mert butaság,kicsit jókedvre derít).Tény és való,nem sokat jutottam ki a konyhába az elmúlt pár hónapban.A terhességem alatt még hagyján ,8.hónapig dolgoztam,gyakran 10 órát.Ezzel egyenes arányban csökkent a szexuális együttlétek száma is.Most már mondhatnám,hogy szinte egyenlő a nullával.Már annyira feszült vagyok,hogy akkor sem menne ha időben össze tudnánk hozni.Próbálok nyugodt maradni és nem rágódni ,mert szeretnék még egy darabig szoptatni.Néha tényleg könnyebb lenne nélküle,legalábbis nyugodtabb.
2009. júl. 7. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!