Miert nem akar kanalas etelt enni a babam?
Nálunk éppen ugyanez volt a helyzet. Fél éves korában egyik napról a másikra döntött úgy, hogy bizony neki nem kell a kanál, előtte gyönyörűen evett így. Sajnos el kell, hogy keserítselek: nálunk ez az állapot két hónapig tartott, de ugyanúgy jött vissza a kanalazási kedve, ahogyan elment, egyik napról a másikra. Egyszer csak úgy döntött, hogy mégis elfogadja. Mindenre gondoltunk, már kivizsgálták allergiára, már arra is gondoltunk, hogy nem ízlik neki a felkínált étel, arra is, hogy jön a foga, fáj neki (már lassan 10 hónapos, és még egy szál foga sincs, tehát nyilván nem az volt a gond)...
Én is próbálkoztam (ahogyan az előző válaszadó is tanácsolta), 2 naponta, meg három naponta, hogy na, most hátha... Csak azt értem el vele, hogy ha közelítettünk a konyha felé (ahol ugye kanalazni kell), már sikítófrászt kapott, ordított, dobálta magát, és nekem is gyomorgörcsöm volt ettől a helyzettől. Na, így én nem is próbálkoztam többet, csak hetente-kéthetente. Úgyhogy tapasztalatból írom, hogy én nem erőltetném a helyedben, látod, nálunk is az idő oldotta meg a kanalazási problémát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!