Anyukák! Nálatok mikor van a fürdés és az utolsó etetés?
Tehát az amikor már le is teszitek utána aludni.
Érdekelne még,hogy mennyi idős babáról van szó?
Fél 8 fürdetés, 8kor tápszer, büfizik, és leteszem rögtön, puszi, jó éjt, ajtó becsuk, magától elalszik. Brutál szerencsés vagyok a gyerekkel, tudom, áldom is az eget.
7 hónapos.
19 hónapos kezdetektől ez volt a napi rendünk. 7-fél 8 körül fürdés utána vacsi + szopi és ezek után teszem le a gyereket aludni. 8 fél kilenckor legkésőbb alszik és reggel fél hét hét körül kel.
Szerencsés vagyok vele. :) Neked kedves kérdező, hogy alakul a napirendetek?
Este fél 8-kor fürdik a fiam, utána 8 körül tejivás, mese, fél 9-kor lámpaoltás.
Amikor még szopizott, akkor 8-kor fürdött, fél 9-kor szopizott és utána rgötön aludt (de akkor még alhatott 8-ig, mert nem volt bölcsi).
Most 2,5 éves, 11 hós koráig szoptattam.
19-kor fürdik,19.30-kor megissza a tejecskéjét,majd kiságyba rakom és alszik,vagy dumál,szórakozik még fél órát magában mire elalszik.Reggel 8 körül kel.
13 hónapos.
Nálunk 5 hónapos.
Fél 9 fürdés, utána szopi, és kb. negyed 10-kor alszik el.
Reggel 6-fél 7-ig alszik.
8-kor fürcsi, aztán cici fél 9-től kb 9-ig, lerakom és alszik is reggel 6-ig.
most 5 hónapos, 2 hónapos korától megy így.
Nekem 7 hós a fiam,8:30-kor fürdünk utána tápszer 9-kor és 9:30 körül alszik el olyan reggel 6-6:30-ig.
Már csak ezért is érdekelt,mert már többen megszóltak,hogy későn teszem le a gyereket aludni...
De ha korábban csináltam mindent,akkor nem aludt magától,altatni kellett és így is 9:30 körül aludt el.
De látom,más is csinálja így,úgyhogy akkor a sok feleslegesen lehurrogó nem fog érdekelni!
KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!
Szia!
Fél 8 körül fürdetünk. 9 körül tápszer, olyan 200-250 ml és 10-kor alszik el.
A kisfiam 8 hónapos múlt, de soha nem aludt el fürcsi után. Átalussza az éjszakát 3 hónapos korától. Reggel 8 felé ébred ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!