Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi alapján kell etetőszéket...

Mi alapján kell etetőszéket választani? Melyik jobb, vagy rosszabb? Mire figyeljek oda?

Figyelt kérdés
A Tescoba látott az egyik nagymami 5000 Ft- ért, de hogy most az jó- e? Segítsetek kérlek
2009. júl. 5. 19:41
 1/8 anonim ***** válasza:
2009. júl. 5. 19:42
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Ajánlom figyelmedbe az Ikea Antilop nevű székét. Tálcával együtt 4000 Ft. Egyszerű, de nagyszerű..
2009. júl. 5. 19:45
 3/8 anonim ***** válasza:
56%
20000 ft-osok jók , mert dönthetö és aki még nem tud jól ülni így kagylosan ülhet.és mikkor ki veszed a gyereket nem kell a lábacskája miatt ki ráncigálni mert a tálcát kilehet huzni.
2009. júl. 5. 19:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is láttam Tescoban, de nem vettem. Úgy voltam vele, h inkább veszek használtat, de márkásat. Ennyi pénzésrt egy régebbi Brevi etetőszéket vettem teszveszen. Arra gondoltam, h biztos stabilabb, kényelmesebb, mint a Tescos. Ha még egyszer lesz babám, fa etetőszéket veszek neki, mert a miénkben hiába ült már stabilan a gyerek a földön, az etetőszékben összerogyott. Egy barátnőmnél beraktuk a fa etetőszékbe, ragyogóan megült. Az enyém nem dönthető, duplatálcás, de most már a célnak megfelel. Tehát avéleményem, vagy drága újat, vagy olcsóbb használtat. Például mikor a múltkor autósülést kerestünk, a Tescoban olyan volt 8e-ért, ami full hungarocell volt. Brendon webáruházában egy stabil, biztonságos ülés 9e Ft volt. Azt vettem meg, ingyen ki is szállították.
2009. júl. 5. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Fa etetőszék!

Ha elfordítod kisasztal lesz az állványból.

Az első fiam azon gyurmázott, festett, rajzolt.

A második most kapott egy újat, 10 000 ft-ért az első szülinapjára nagyitól.

A tescoban auchan-ban kapható olcsó, akciós etetőszékek MÉRETE KISEBB, mint a 10 000 ft-os.

Nézz körül bababoltban, nem Brendon meg méregdrága helyek, hanem noname helyeken és biztos találsz jót.

2009. júl. 5. 21:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok, ezt kaptuk: 201 , etetőszék

Ár: 9500 Ft

[link]

2009. júl. 5. 21:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Tuti csakis a fa, későbbiekben átalakítható etetőszéket veszem! A többi be sem fér a konyhánkba, némelyik akkora, mint egy űrbázis! Aztán utána mit csinálok vele? Ezt meg legalább utána még használhatjuk, legalábbis meglesz az esélye. De mindenki máshogy gondolkodik!
2009. júl. 5. 21:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden képpen fa alsorész aztallá alakithato 10000 körül van de használtan olcsobban is megkapod. a többi etetö szék szar kidobsz egy csomo pénzt használod egy kicsit majd rájösz hogy kéne egy kiasztal székkel ahol tud enni és játszani majd szt is megveszed ez felesleges pénzkidobás. A fa változat is kényelmes egyerü praktikus olcso megoldás.
2009. júl. 6. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!