Érdemes a Vaterán olyan baba és gyerek holmikat, játékokat meghirdetnem eladásra amire nincs már szükségünk?
A Vaterán szerintem az adminisztrátorok minősíthetetlenül bunkók. Én nem tudtam regisztrálni, mert megszakadt az internet kapcsolat közben, és úgy vették, hogy regisztráltam, pedig még nem volt meg minden adat. Szóval nem tudtam belépni. Írtam nekik egy udvarias e-mailt, erre jött egy minősíthetetlen válasz, hogy nekik erre nincs idejük, miért nem olvastam el a használati utasítást. Majdhogynem le nem hülyéztek.
Szóval, lehet, hogy jó, csak problémád ne legyen, mert megoldani nem fogják neked.
Teszvesszel viszont semmi gondom nincs. Ott szoktam babaruhát venni. Igaz, kis időbe telik, mire regisztrálnak, de legalább tuti, hogy nem szórakozik senki nem létező címmel.
Ha Bp-i vagy, bababörzére is kimehetsz, ott is jó áron eltudod adni a ruhákat, s tudsz venni is már azért újakat a babádnak. Én mindig árulok 6-7 ezer forintot, s el is költöm :)
Szia!
Én a www.zsibvasar.hu oldalon árulok és szerintem jobb mint a teszvesz vagy a vatera! Itt teljesen ingyen van az eladás nem kell fizetned ha eladsz valamit, már adtam el szandit, babakocsit... szóval szerintem szuper!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!