Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes a Vaterán olyan baba...

Érdemes a Vaterán olyan baba és gyerek holmikat, játékokat meghirdetnem eladásra amire nincs már szükségünk?

Figyelt kérdés
Lenne rá igény vagy felesleges időpocsékolás?
2009. júl. 5. 12:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes, de szerintem a teszvesz.hu-val jobban jársz... én inkább csak vásárolni szoktam, de úgy vettem észre, hogy az sokkal jobban pörög babaholmi téren, többen licitálnak. Különösen ha 1ft--ért hirdeted meg a dolgokat, arra sokan ráharapnak, és többet is fizetnek érte mintha mondjuk eleve 2-3000 ft-ért hirdetsz meg valamit...
2009. júl. 5. 12:23
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
ki kell próbálni, de elég macerás. olyat semmiképp nem érdemes hirddetni, amit amúgy is meg lehet venni fillérekért e tescoban, pl. bodykat. amit csinálhatsz, hogy csomagot hirdetsz és néhány értékesebb dolgot külön, de ne ölj bele túl sok energiát! van egyébként gyerekruha csere-bere is pl. nálunk óbudán a műv házban, és ott látod is, és nagyobbra tudod cserélni!
2009. júl. 5. 12:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 2 hete kezdtem TeszVeszezni. A kisfiam ruháit raktam fel,meg néhányat a saját ruháim közül amiket már nem hordok,vagy nem is volt rajtam.Ez idő alatt 7ezret árultam,igaz a feléért még nem jelentkeztek.
2009. júl. 5. 12:29
 4/13 A kérdező kommentje:
Én is vásároltam már - nem is egyszer-, de eddig csak új dolgokat. 1 hete viszont vettem egy használt játszószőnyeget, kifogástalan minőségű. Ezért gondoltam, hogy én is feltennék pár dolgot...hátha...
2009. júl. 5. 12:30
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én egy csomó cuccot a Vateráról szereztem be a babának, plédeket, ágyneműt, ruhákat. Érdemes, csak figyelj arra, hogy mások kb milyen áron akarják eladni a hasonló termékeket, ne menj nagyon alá vagy fölé.

Mi is hirdettünk meg pár cuccot, nem babásakat (könyvek, dísztárgyak, műszaki cuccok), vittek el belőle szép számmal.

Próbáld meg, veszteni valód nincs!

2009. júl. 5. 12:32
 6/13 A kérdező kommentje:
Melyiket ajánljátok? Teszvesz vagy vatera? Vagy mindkettő?
2009. júl. 5. 12:32
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A teszveszen nem tudsz rögtön hirdetni,mert aktiválni kell a fiókodat ehhez pedig levélben küldik a kódot. 1-2 hét mire megjön. A vaterán át kell utalni a számlájukra 100 ft-ot,hogy ellenőrizzék,hogy valós számlaszámot adtál-e meg.
2009. júl. 5. 12:37
 8/13 anonim ***** válasza:
46%
Bocsi,az lemaradt,hogy nem tudom,hogy ez után mikor tudsz elkezdeni hirdetni. :) A teszveszen 4% a jutalék,és ha minimálárasra raksz fel cuccot akkor arra is fizetni kell pluszban
2009. júl. 5. 12:39
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem idő pocsékolás!

Én a teszveszt jobban szeretem, mint a vatera oldalt!

2009. júl. 5. 13:28
 10/13 anonim ***** válasza:

Én inkább a teszveszt használom, de a vaterán is vásároltam már. A teszveszen el is adok.

Én a gyereknek minden ruháját onnan vettem, és magamnak is sokat vásároltam ott.

Szerintem érdemes, gyerekruháknál talán kelendőbbek a ruhacsomagok. Azok biztos elmennek, meg a játékok is.

Nekem sajna a felnőtt ruhákkal nincs nagy szerencsém...

2009. júl. 5. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!