Miért baj, ha nem itthon ülünk, hanem kimozdulunk?
19 hónapos a lányom és pici kora óta megyünk mindenfelé.Elmegyünk vásárolni,beülünk valahová a barátnőimmel és az ő babáikkal,elmegyünk ebédelni,vacsorázni apával,járunk különböző babás programokra,szóval nem vagyunk egész nap itthon.
De tegnap egy ismerősanyuka megjegyezte,hogy milyen jó,hogy ilyen sok szabadidőm van,de lehet,hogy ennek megvannak a hátrányai.Nem vagyunk túl jóban,szóval lehet,hogy csak egy gonosz megjegyzésnek szánta.
Szerintetek baj,hogy szinte sosincs olyan nap,hogy itthon lennénk egész nap,hanem mindig megyünk valahová?Vagy milyen hátrányokra gondolt?
Ugyan már, ha a lányod kiegyensúlyozott, boldog gyerek, akkor kit érdekel? :)
Jó mászkálást!
Dehogy baj....
Szerintem te csak felidegesítetted magad a beszólásán és most itt keresel megnyugvást.
Hát nyugodj meg,,a másik anyuka egy besavanyodott, önző pitsa, aki mást sem tud, csak irígykedni arra, aki jól érzi magát...
Kérdezd meg a barátnőidet, akikkel összejársz, hátha ők is ezt mondják majd és velük is lehet ismét egy idegent szidni....
Az én fiam 6 hónapos, de mi sem ülünk sokat itthon. Mindenhova visszük magunkkal!
Én kaptam már megjegyzést főleg olyan anyukától, akinek a babája egész nap üvölt. Nyilván irigykedett,hogy nálunk nem így van, és ki tudunk mozdulni, mert náluk még egy nagybevásárlás is horror.
Amíg ilyen boldog, nevetős, kiegyensúlyozott babám van, addig fogunk is csavarogni!:))
Szerintem ne azzal foglalkozz, hogy más mit mond, főleg, ha olyan ember mond véleményt, akivel nem vagy jóba és nem érdekel a véleménye.
Ha a kislányodnak ez nem lenne jó, tudnád és máshogy csinálnád. De ha nyugodt, kiegyensúlyozott a lányod, akkor szerintem nincs gond.
Egyáltalán nem baj.Nekem 2,5 múlt a lányom,és mi is mindig megyünk.Délelőtt játszótér,aztán hazamegyünk ebéd,alvás majd délután ismét útra kelünk.Imádunk babás programokra járni,bábszínházba,strandra,gyerekkoncertekre megyünk.Barátnőimmel és az ő gyerekeikkel találkozunk.Nagyon élvezi a lányom:)Néha,azért beiktatok egy-egy "otthonülős" délutánt.Ilyenkor,gyurmázunk,festünk,a kertünkben vagyunk...
Hogy miért mondta?
-lehet ő nem tudja megengedni magának ezt az életformát
-gonoszkodni akar
-lehet azt hiszi a lányodnak ez így nem jó,ezért figyelmeztet
Nálunk is ez van. Még csak 8 hónapos, de amióta van napirendje azóta két szoptatás között megyünk mindenfelé.
Én inkább az idősebb korosztálytól kapom a beszólásokat, hogy hogyan lesz meleg kaja meg rend otthon. Anyukám szerint azért, mert akkor az volt a divat hogy van x idő sétálni, a többi időt otthon kell tölteni a konyhában, míg a gyerek a járókában játszik (vagy üvölt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!