Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti ilyen esetben mennétek...

Ti ilyen esetben mennétek külföldre?

Figyelt kérdés

8 hónapos a lányom és 3 hónapos terhes vagyok. Én nem így terveztem de sok segítséget kapok és a párom "rábeszélt" mert hogy a nagyszülők megöregszenek, így könnyebb lesz visszamenni dolgozni stb. Én is szerettem volna még gyereket de később. Kapok is segítséget a férjemtől és az anyukájától is.

A férjem most kapott egy 3 éves munkalehetőséget külföldön. Ő sokat dolgozna, főleg az első 1-1,5 évben amikor nekem a legnehezebb lesz.

Ti mit tennétek?

2012. jún. 15. 11:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

[link]

utolsó vagyok, ezt találtam Neked!

2012. jún. 15. 15:25
 12/14 anonim ***** válasza:

En kulfoldon elek, a lanyom mar itt kint szuletett. Egy ido utan megtanultam a nyelvet tokeletesen.

Most varom a masodikat, annyi hogy meg kell szerveznem, hogy hova rakom a "nagyot", amig korhazban leszek (ferjem ugye estig dolgozik), de minden megoldhato. Nem koltoznek haza Magyarorszagra.

2012. jún. 15. 17:09
 13/14 anonim ***** válasza:
En az elso evet Mo.on toltottem, mert nagyon nehez volt, most 13 hos a kisfiam es meg mindig felve indulok el vele, pedig egy honap mulva vissza megyunk apukahoz. Egyedul megbolondultam volna. Nagyon hasfajos volt sokaig es meg egy ejszakat se aludt at, minimum 3szor kel, pedig mar reg nem cicizik.
2012. jún. 15. 23:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Hogy ne mennék, mint az állat.
2012. júl. 9. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!