Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyesen lévők, nektek is...

Gyesen lévők, nektek is állandóan a fejetekhez vágja a férjetek, hogy "egész nap nem csinálsz semmit", meg"te otthon vagy egész nap, ráérsz", meg "egész nap biztos csak tv-zel"?

Figyelt kérdés
Miért nem egyenlő az én egész napos házimunkám és gyereknevelésem az ő egész napos munkahelyi munkájával? Miért kell azt hallgatnom, hogy mikor ő hazajön, egész este csak ő foglalkozik a gyerekkel, én miért akarok pihenni, mikor egész nap ráérek, semmi dolgom?
2012. jún. 14. 22:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Akkor küldd le őket sétálni.
2012. jún. 15. 22:39
 22/24 anonim ***** válasza:
Akkor anyukájával menj el valahova... férjed meg marad a babóval :)
2012. jún. 16. 23:14
 23/24 Kiki01 ***** válasza:

Csak kakaskodik, éreztetni akarja hogy ő az úr a háznál. Említsd meg neki hogy szeretnél visszamenni dolgozni, és vegyétek számba hogy akkor mik azok amiket meg kell oldanotok, természetesen az ő segítségével. Szerintem kézzel-lábbal tiltakozni fog.

2. ötlet: egyik nap tényleg ne csinálj semmit. Észre fogja venni a különbséget...

2012. jún. 22. 16:01
 24/24 Gitta55 válasza:
Sajnos a legtöbb férfi szemében a házimunka nem munka... Van munkahelyed? Ha igen, fel kell ajánlani, hogy Te visszamész dolgozni, Ő pedig maradjon otthon GYES-en, valószínűleg nagyon hamar meg fog változni a véleménye.
2013. okt. 23. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!