Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyesen lévők, nektek is...

Gyesen lévők, nektek is állandóan a fejetekhez vágja a férjetek, hogy "egész nap nem csinálsz semmit", meg"te otthon vagy egész nap, ráérsz", meg "egész nap biztos csak tv-zel"?

Figyelt kérdés
Miért nem egyenlő az én egész napos házimunkám és gyereknevelésem az ő egész napos munkahelyi munkájával? Miért kell azt hallgatnom, hogy mikor ő hazajön, egész este csak ő foglalkozik a gyerekkel, én miért akarok pihenni, mikor egész nap ráérek, semmi dolgom?
2012. jún. 14. 22:17
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Csak ha itthagynám vele, akkor átvinné a Mamihoz, és a Mamival főzetne ebédet is!
2012. jún. 15. 08:30
 12/24 anonim ***** válasza:

Nálam is az jött be, hogy egy napra magukra hagytam őket. Mire hazaértem ott volt az anyósom :-))

Azóta csak ritkán említi meg és érdekes módon tényleg ráérez hogy akkor éppen lustálkodtam vagy nyűgös volt a lányunk :-))

De már nem veszekszünk emiatt.

2012. jún. 15. 08:32
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem tenné zsebre ha ilyet mondana...
2012. jún. 15. 08:32
 14/24 A kérdező kommentje:
Tőlem is megkapja mindig a magáét, de nem használ! :-)
2012. jún. 15. 08:34
 15/24 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt már ilyen, de fejlődik. :P Az elején nem egyszer volt, amikor mondtam, hogy valamit azért segíthetne, amikor megjön, mert eléggé bántó volt, hogy hazaért, leült a géphez, én meg tovább csináltam a teendőket. És akkor jött az, hogy mert ő egész nap dolgozik. Szerencsére nagyjából ez már javult, mióta párszor elmagyaráztam, hogy én miket csinálok egész nap, konkrétan listát írtam. Aztán volt pár hosszú hétvége, amikor jobban elfáradt itthon, mint ha dolgozna... és persze vigyáz a leányzóra havi 2-3 alkalommal, amikor én megyek el picit délután moziba, vagy beszerző körútra. Mivel a házimunka és az egy éves leányzó mellett, amikor alszik ebéd, vagy pihenés helyett dolgozom is. De még így is, amikor morcosabb akkor előjön az ilyesmi.
2012. jún. 15. 09:37
 16/24 anonim ***** válasza:

Hát párom nekem is mondta már párszor.De mikor ő csinál valamit hétvégén,akkor mindig mondja,hogy hogy csinálja meg,mikor ott a kisfiunk vele?Mert ezt így nem lehet megcsinálni.Én meg mondom neki,képzeld drágám én ezt mindennap egyedül csinálom...és tudod én nem csinálok itthon semmit.Vagy megyünk a postára csekket fizetni (2 éves a kisfiunk,ő alapból a tipikus eleven kisfiú, meglátja a kedvenc játékait,akkor azonnal máris kell neki) , és általában a thomas-os dolgokért hisztizik.Párom már ideges,hogy miért nem vittem el anyuékhoz, míg csekket fizetünk.Mikor mondom neki, hogy nem vagyok besz.ri valami eddig is megoldottam,ezután is megfogom.Meg hát a mi gyermekünk, megnevelni kell nem másra rábízni.De nem?

Az a baj a legtöbb férfival,hogy ők azt hiszik,hogy ha az anyuka otthon van akkor ő semmit nem csinál...:S

2012. jún. 15. 09:41
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem mond ilyet, mert tudja, hogy milyen itthon a gyerekkel. Hagyd otthon a kicsivel és mondjuk a mosatlannal és akkor megtudja, hogy milyen.
2012. jún. 15. 10:00
 18/24 anonim ***** válasza:
Szerintem is el kell intézned, hogy egy hétvégére magára maradjon a gyerekkel. Sírva fog könyörögni, hogy érj haza.
2012. jún. 15. 10:29
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Én két 15 hónapossal vagyok itthon gyes-en és az én férjem néha - hisztisebb időszakokban - inkább azt kérdezi, hogy "hogy bírod velük?". Mivel időnként ő is vigyáz rájuk amikor itthon van, tisztában van vele, hogy nem olyan egyszerű velük.
2012. jún. 15. 10:37
 20/24 A kérdező kommentje:
Azért nem tudom itthon hagyni vele egyedül, mert akkor felvinné Anyukájukhoz, itt laknak 5 percre, és Anyukájával főzetne is, szóval megoldaná.
2012. jún. 15. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!