Hogyan foglalkozzam jól a fiammal?
Talán nem szerencsés a megfogalmazás, a lényege az lenne, hogy mit lehet csinálni egy 7 hetes gyermekkel, hogy az a számára a legjobb legyen?
Ti hogyan csináljátok?
Sokmindent írtak már előttem, ezek tényleg mind jók. Én eleinte csak mondtam mindenfélét viccesen hangsúlyozva, már annak is örült.
Nekünk van egy játszószőnyegünk, 1 hónaposan kapta, azt szokta nézegetni, mostmár ütögeti is a figurákat. Van csörgője is, ha a kezébe adom, tartja és rázza kicsit. Meg mostanában a szundikendőt gyömöszöli a szájába egyfolytában.
Ha ébren van és nézelődik, pelenkázom, mondókázok neki, vagy hagyom játszani, nézelődni (persze mellette vagyok vagy a kiságyban van). Szoktam zenét is bekapcsolni, mármint gyerekdalt. A Cinege cipője Neki is tetszik, vigyorog ha meghallja. A neten nagyon sokminden van. Pl.
dalok, mondókák, nagyon jó oldal
mutogatós mondókák
egy másik oldal
Annyi aranyos mondóka van, ahogy olvastam, eszembe jutott, hogy jé, ezt ismerem, de ugye elfelejtjük. Nem mindet, hanem van egy 5-6, amit mondogatok.
Nekem egyébként van az Anya, taníts engem című könyv, kiindulópontnak jó. De majd ahogy egyre nő, látni fogod, mi érdekli. Én épp most rendeltem rágókát (a hűtőset nem tudja megfogni rendesen).
Napközben fektesd hasra, az enyém imádja (úgy is alszik 2 hetes korától), át még nem fordult eddig, de a fejét már 1 hósan tartotta, meg mostmár nyomja magát, mintha mászni akarna.
3 hónapos Kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!