Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mikor fürdetitek este a...

Ti mikor fürdetitek este a babátokat?

Figyelt kérdés
kisfiam két hónapos és mi minden este nyolckor fürdünk de már fél nyolc körül sir nyügös várja a fürdést ti hogy vagytok evvel mindég egy idöbe fürdettek vagy egyszer igy egyszer ugy nekünk 15 perces eltérések vannak ennyit birok változtatni hogy ne mindég pontosan fürödjünk van amikor negyed kilenckor de van hogy már háromnegyed nyolckor megkell fürdetnem mert annyira nyügös ma is már húsz perccel nyolc előtt fürödtünk és most jó érzi magát magyarázkodik a kiságyba ?
2012. jún. 13. 20:09
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat nos nem szeretném én percre pontosan fürdetni csak hát azért itt a nyár előttünk és hát jó lenne kicsit kitolni későbbre a a fürdést de nem megy szerintem meg ha mindég hamarabb fürdünk akkor egyszer csak már hatóra lesz belőle azért kérdeztem hogy ki hogy fürdet különben én vajdasági vagyok de gondolom az nem baj nem láttam sehol feltüntetve hogy csakis kizárólag Magyarországi lakosok írhatnak ide be.
2012. jún. 13. 21:25
 12/20 anonim ***** válasza:
3 hónapos a lányom,minden este 7-kor fürdünk.
2012. jún. 13. 21:25
 13/20 anonim ***** válasza:
Akkor arra figyelj, hogy ne legyen az idopont mindig korabban és korabban. Ha faradt furdesd 6-6:30 korul, ha nem faradt akkor told el 15-20perccel.:)
2012. jún. 13. 21:57
 14/20 anonim ***** válasza:
1 hónapos, 8-9 körül, utána alszik ötig.
2012. jún. 13. 22:00
 15/20 anonim ***** válasza:
Mi indig az esti etetés időpontjához igazítottuk a fürdést. Eleinte volt, hogy fél nyolckor, de olyan is, hogy 10 órakor fürdettük a kicsit. Most 3 hónapos, és beállt a fürdetés időpontja rendszeresre: 8 és 9 között.
2012. jún. 13. 22:01
 16/20 anonim ***** válasza:

Szia!A Vajdaság gyönyörű,Zenta álomszép!!!Én Erdélyben születtem és most a Felvidékről írok!

Mi kislányunk 6 hónapos és már születése óta 8 és fél 9 között fürdetünk,hogy ne legyen nyűgös mindig leteszem őt 6kor aludni egy fél vagy egy órára,így kibírja és vacsi után elalszik reggel 6:30ig.

Próbáld ki hátha elalszik neked is 18:00-kor és akkor ki fogja bírni,nekem már annyira megszokta hogy igényli is igaz pindurim még mindig minden evés után alszik egy fél órát meg ebéd után 1-2órát.

2012. jún. 13. 23:27
 17/20 anonim ***** válasza:
Szia! Mi hatkor fürdetünk. Eleinte hétkor szoktunk, de olyan nyűgös volt már este, hogy előbbre hoztuk. Mondjuk így is végigüvölti az utolsó evést olyan fáradt, de ennél korábban már nem akarom. 12 hetes;
2012. jún. 14. 07:18
 18/20 anonim ***** válasza:
Mi is este 6-kor fürdetjük a lányunkat,de van,hogy csúszunk 30p-et,de nálunk nincs gond ebből.Mostanában 19.30 körül,de van,hogy csak a 20 órai etetés alatt alszik el a lányom.
2012. jún. 14. 09:40
 19/20 anonim ***** válasza:
Én kérdeztem hogy hova valósi vagy. Csak kiváncsi voltam rá, nem akartalak megbántani.
2012. jún. 14. 10:10
 20/20 anonim ***** válasza:
7 hós, 8-fél 9 felé. H anagyon jól játszik az apávak akkor nem szakítjuk meg, fürdik 10 perccel később, de ha már nagyon nyűgös, akkor lehet előbb is, a fürdés megnyugtatja.
2012. jún. 14. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!