5-6 hónapos babátokat mikor fürdetitek este és mikor fekszik le?
Figyelt kérdés
Az én picim már este 6kor jelez, hogy itt a nap vége és van amikor már 7kor alszik.2011. jan. 9. 15:18
1/8 anonim válasza:
Én első perctől kezdve 6kor fürdettem! Utána nem aludt egyből,még játszott elvolt! Most másfél éves és most is 6körül fürdetek!
2/8 anonim válasza:
Hát ha nem kel éjjel a babód, akkor ez nem rossz.
Nálunk ennyi idősen 7-kor volt fürdetés, aztán szopi és úgy 8 körül aludt el, reggel fél6-6kor kelt újra enni, aztán ismét alvás 9-ig.
3/8 anonim válasza:
Nálunk fél9-9 között van a fürdetés és 10-11 között fekszik le.....akkor is ilyen későn fekszik ha előbb van fürdetve, viszont éjjel nem kel fel, csak reggel.
4/8 anonim válasza:
6.30-7-kor fürdetés aztán, szopizás és rögtön alvás, kb 2-3x kel éjjel.
5/8 anonim válasza:
Az enyém 8 hós és már most durmol!Bár mondjuk most délután nem sokat aludt azért fürdettük már le 6-kor de egyébként születése óta 7-kor fürcsi és fél 8-kor már alszik mint a bunda,reggel fél 8-8-ig!persze olyan 5-6 között kell enni de már alszik is vissza!Ő saját maga alakította így,hogy ilyen hamar alszik este!Egyszerűen nem bírom tovább fent tartani!De én ennek örülök,hogy nincs az,hogy még 9-10-kor is a fejünkön ugrál,meg tök jó utánna Apával nyugiba megtudunk vacsizni,megtudjuk beszélni a napunkat,összebújunk,filmet nézünk stb!legalább egymásra is jut időnk!
6/8 anonim válasza:
a család szigorúan 7 kor vacsizik, 7,30 kor fürdetjük, kb 8kor ő is szopizik, ebbe belealszik. éjjel legalább 5ször ébred, keresi a cicit. születése óta ebben az órában fürdetjük. 5 hós
7/8 anonim válasza:
6 körül fürdenek a fiúk, aztán kis játék, szopi/tápi és alvás (általában).
5 hós ikrek anyukája (és 26 hós kislányé is. :-)
8/8 fkiszti válasza:
Nálunk általában negyed 9-kor van a fürdés. Utána vacsi, és már alszik is reggel 5-6-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!