Minden nap fürdetitek a babátokat?
minden nap
eddig csak párszor fordult elő h kimaradt
de akkor még pár hónapos volt és csak feküdt :-)
most h már mászik kell is mert minden kosz összeszed kint és bent is :-)))
igen, minden nap mind a mai napig, pedig anyám szerint már nem kéne.
19 hónapos
Két hónapos kora óta igen.
Addig csak kétnaponta, mert úgy van ahogy írtad, nem lesz koszos, kiszárad a bőre stb.
Nálunk mondjuk a legnagyobb 'ellen-motiváció' az volt, hogy egyszerűen annyira utált fürdeni a fiam, hogy összepisilte-kakálta magát félelmében, amikor bele akartam tenni a vízbe.
Most 21 hónapos, alig lehet kiimádkozni még akkor is, ha már az összes víz lefolyt.
Mi is mindennap fürdünk apával, hát a gyerkőc is.
Nem félórát áztatom a vízben, van hogy nagyon fáradt és állva fürdünk, de mindennap. Főleg h. homokozóba, játszira is megyünk!
Minden nap. "Csak" hét hetes, de már most "érzékeli" a rendszert, fürdés-evés-alvás.
Egyébként ahogy a felnőtteknek jól esik a fürdés, szerintem a babák ugyanúgy jól érzik magukat tőle...
minden nap, persze, általában 2x is, kaki után lezuhanyozom :)
lassan két éves, eddig egyszer maradt ki a fürdés mert olyan helyen aludtunk ahol nem volt meleg víz és hideg volt.
Minden nap furdetem a lanyom.19 honapos es 1 kezemen meg tudom szamolni hanyszor maradt ki a furdes.
Nem szarad ki a bore, mert testmeleg vizben furdik es furdetokremmel.Gyonyoru a bore, mondom, ugy, hogy kozmetikus vagyok es tudom milyen egy szep bor :)
Én nem vagyok a rituálék embere, meg rendszer se nagyon van az életembe, ergo a gyerekeimében sem, ill. annyi, hogy reggel felkelünk, este meg időben lefekszünk.
A 2 éves fiú gyerekemet kb. másnaponta fürdettük, de mióta homokozik, stb...tényleg muszáj majd' minden nap.
A kislányommal ezt már nem játszom el, őt csak akkor nem fürdetjük, ha aznap nincs kaka. Félek, hogy a nunijában marad kaka, így nem merek kockáztatni. Amúgy tőlünk nyugatra kifejezetten nem tanácsolják a naponta való fürdetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!